Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Πέθανε στα 45 του χρόνια ο δημιουργός της σειράς Ugly Betty

Πέθανε στα 45 του χρόνια ο δημιουργός της σειράς Ugly Betty

Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του Χόλιγουντ και της αμερικανικής τηλεόρασης η είδηση του θανάτου του Silvio Horta. Ο δημιουργός της σειράς «Ugly Betty» βρέθηκε νεκρός την Τρίτη, στο Μαϊάμι, με το περιβάλλον του να μην αποκαλύπτει τα αίτια θανάτου.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την πρωταγωνίστρια της σειράς, America Ferrera, η οποία με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της «αντίο» στον επί 4 χρόνια συνεργάτη της, όσο δηλαδή κράτησε και η σειρά που καθήλωσε το αμερικανικό κοινό και έπαιξε σε πολλές χώρες (η ελληνική εκδοχή ήταν η Μαρία η άσχημη), ενώ βασίστηκε στην ιδέα του κολομβιανού σήριαλ «Yo soy Betty, la fea».

Η Ferrera έγραψε μεταξύ άλλων για τον Horta πως ήταν ένα ταλαντούχο πλάσμα, που έφερνε φως και χαρά σε όλους.

 

View this post on Instagram

 

I’m stunned and heartbroken to hear the devastating news of Ugly Betty creator, Silvio Horta’s death. His talent and creativity brought me and so many others such joy & light. I’m thinking of his family and loved ones who must be in so much pain right now- and of the whole Ugly Betty family who feel this loss so deeply.

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

Ο Silvio Horta ήταν 45 χρόνων. Γεννήθηκε στο Μαϊάμι και ήταν κουβανικής καταγωγής, ενώ σούδασε στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Το 2007 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την «Ugly Betty», ενώ συνήθιζε να λέει για την τηλεοπτική του ηρωίδα πως ήταν μία μετανάστης όπως εκείνος και πως το αμερικανικό όνειρο είναι ζωντανό για όποιον θέλει να το ζήσει.




Πηγή