Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απαντάει πρώτη φορά στον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη | ΖΩΗ

Καλεσμένη στο Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και απάντησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. 

«Τώρα τα σκέφτομαι με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, τα πράγματα είναι στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει. Οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά γνωρίζουν ότι είμαι υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται. Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν να φάνε τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Και αυτή η πόλωση που δεν είναι ωραία δημιουργεί τις συνθήκες να αλλάξει κάτι…Νιώθω μια στεναχώρια με όλα αυτά που συνέβησαν. Γιατί να γίνονται αυτά; Κρίμα…» υπογράμμισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η δήλωση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσε σάλο

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας κι ενώ μιλούσαν για τη συνεργασία της ηθοποιού με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, έκανε έναν παραλληλισμό με τον τρόπο που εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.


Πηγή