Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου μετά από καιρό

Αν μία παρουσία έχει λείψει από την τηλεόραση, αυτή θα μπορούσε να ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια απέχει καιρό από την τηλεόραση, έχοντας επιλέξει άλλα επαγγελματικά μονοπάτια. Ωστόσο, απέχει και από τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και οι φαν της (που δεν τους λες και λίγους), κάνουν ακόμη και… μαύρα μάτια για να δουν την εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία κατά το παρελθόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα εξώφυλλα των lifestyle περιοδικών.

Ειδικά, τα καλοκαίρια η Παπαβασιλείου έκανε θραύση με τα μπικίνι της στις κοσμικές και μη παραλίες. Αυτή την περίοδο, η παρουσιάστρια βρίσκεται στα καλύτερα της, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία, Γιάννη Λεονάρδου, με τον οποίο – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – έχουν περάσει στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, τη συγκατοίκηση.

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανεβάσει μία τρυφερή κοινή φωτογραφία τους, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο της τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Έλενα Παπαβασιλείου σε βόλτα της για ψώνια. Η παρουσιάστρια είχε επιλέξει ένα casual ντύσιμο, που όμως δε μπορείς να πεις ότι ήταν και η πιο κολακευτική επιλογή. Και σίγουρα, δεν ήταν  μία εμφάνιση που θα περίμενες από την Παπαβασιλείου του «χθες».

localStorage.clear();


Πηγή