Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η Κατερίνα Καραβάτου για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την ομοφυλοφιλία: «Εξαιρετικός»

Η Κατερίνα Καραβάτου για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την ομοφυλοφιλία: «Εξαιρετικός»

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή φλΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα από καρδιάς στα νέα παιδιά που βιώνουν φόβο λόγω της δικής τους ομοφυλοφιλίας.

«Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τη συνέντευξη έπαιξαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Τα πράγματα που είπε, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε… Όταν κάτι το έχεις ζήσει, το έχεις βιώσει, τα ‘χεις βρει με τον εαυτό σου, ο τρόπος με τον οποίο μιλάς μετά γίνεται πολύ κανονικός. Όταν μίλησε για την ομοφυλοφιλία του, τι σημαίνει γι’ αυτόν, πώς το έχει ζήσει από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την εφηβεία του και μετά που άρχισε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, όταν μίλησε για τη σχέση του με την οικογένειά του… Εξαιρετικός, εξαιρετικός»!

«Για μένα δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσα η παραδοχή, όσο η ανάλυση, το πόσο στήριξε και πώς εξήγησε αυτά τα πράγματα. Απλά, ήρεμα και ωραία», πρόσθεσε με τη σειρά του και μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.


Πηγή