Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το θρυλικό Βερσάτσε της JLo και «τρέλανε» το Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το θρυλικό Βερσάτσε της JLo και «τρέλανε» το Instagram

Ήταν 20 χρόνια πριν, όταν η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίσθηκε στην τελετή για τα μουσικά βραβεία Grammy φορώντας ένα άκρως τολμηρό Jungle φόρεμα σε πράσινες αποχρώσεις του Οίκου Βερτσάτσε. Ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που αποκάλυπτε μέχρι και τον αφαλό της τραγουδίστριας και που προκάλεσε χαμό.

Η εμφάνισή της εκείνη έγραψε ιστορία, σχολιάστηκε και αναζητήθηκε όσο καμία άλλη στη μηχανή αναζήτησης της Google. Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο παροξυσμός που προκλήθηκε στο διαδίκτυο, που οδήγησε την Google στη διαμόρφωση της αναζήτησης εικόνων όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε και πάλι το θρυλικό φόρεμα σε επίδειξη μόδας του Οίκου Βερσάτσε, ενώ στις οθόνες είχε εμφανιστεί μια εικόνα της μηχανής αναζήτησης της Google, η οποία συνοδεύτηκε από τη φράση: «Οκ, Google, δείξε μου το “jungle” φόρεμα Βερσάτσε» και είχε εμφανισθεί η Λόπεζ.

Αυτό, λοιπόν, το φόρεμα επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη για το νέο της βίντεο κλιπ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Style Rocks ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια του κλιπ, φορώντας το τολμηρό φόρεμα.

Και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, προκάλεσε πανικό με τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους να «πέφτουν» βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Grande #versace #NewVideoClip #comingsoon‼ #soexcited😍 #cantwait

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις




Πηγή