Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Το σχόλιο Κρέτσου για την καραντίνα και η ενόχληση Γεωργιάδη

Το σχόλιο Κρέτσου για την καραντίνα και η ενόχληση Γεωργιάδη – Newsbeast

Στο σχόλιο του Λευτέρη Κρέτσου μέσω Twitter, ο οποίος αφού αναδημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο «Γεωργιάδης και Παπαθανάσης σε καραντίνα, επενδυτής που είδαν είχε κορωνοϊό», έγραψε ως λεζάντα: «Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα!» αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγινε χθες γνωστό, τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης και ο υπ. Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μπήκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω συνάντησης που είχαν με τον ίδιο επενδυτή, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο υπουργός έκανε λόγο για «ντροπιαστική ανάρτηση». Και τόνισε: «Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω τον κ. Κρέτσο, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει».

Γεωργιάδης: Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα

«Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες τρεις υπουργοί της κυβέρνησης τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, γιατί είχαν συνάντηση με επενδυτή που είναι θετικός στον κορονοϊό.

«Τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά», επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης από το σπίτι του, όπου θα περάσει το επόμενο διάστημα.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει, έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός και αμέσως μας πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος. Φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Για την κατάσταση της υγείας του διαβεβαίωσε: «Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά». Και πρόσθεσε: «Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο».




Πηγή