Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Κλόε Καρντάσιαν επαινεί τον πλαστικό χειρουργό της – Σ’ ευχαριστώ για την τέλεια μύτη μου!

Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έκανε επέμβαση στη μύτη της τον περασμένο Ιούνιο, αφού είχε κουραστεί από τις φήμες για «μεταμόσχευση προσώπου». Και τώρα η Κλόε Καρντάσιαν δηλώνει περήφανη για την νέα της μύτη.

Μάλιστα, χθες, η διάσημη τηλεπερσόνα φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα στον πλαστικό χειρουργό της Δρ. Κανόντια, δηλώνοντας: «Σας ευχαριστώ για την τέλεια μύτη μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ευχαριστίες της Κλόε Καρντάσιαν για την τέλεια μύτη της
Οι ευχαριστίες της Κλόε Καρντάσιαν για την τέλεια μύτη της

Ο Δρ. Ραζ Κανόντια είχε κάνει μια ανάρτηση για τα γενέθλια της Κλόε Καρντάσιαν, γράφοντας στην ριάλιτι σταρ: «Σου εύχομαι άλλα εκατό χρόνια υγείας, ευτυχίας και επιτυχίας» με αποτέλεσμα η σταρ να αναδημοσιεύσει το μήνυμά του στους 258 εκατομμύρια ακόλουθούς της.

Η Κλόε Καρντάσιαν μιλά για την πλαστική επέμβαση στη μύτη της

Η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία μόλις έκλεισε τα 38 της χρόνια, επιβεβαίωσε φέτος ότι έκανε επέμβαση στη μύτη της πριν από τέσσερα χρόνια και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια γι’ αυτήν τον περασμένο Ιούνιο.

Η Κλόε Καρντάσιαν χρόνια πριν την πλαστική επέμβαση στη μύτη
Η Κλόε Καρντάσιαν χρόνια πριν την πλαστική επέμβαση στη μύτη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο
πλαστικός χειρουργός της αυτοαποκαλείται
«βασιλιάς της κλειστής ρινοπλαστικής
χωρίς ουλές» και εδρεύει στο Μπέβερλι
Χιλς. Τον περασμένο Απρίλιο, η Κλόε
μίλησε ανοιχτά για την επέμβαση, λέγοντας
ότι «πάντα ήθελε» να κάνει πλαστική στη
μύτη της και «επιτέλους βρήκε το κουράγιο»
να το κάνει.

Μιλώντας στην Ρόμπιν Ρόμπερτς κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος του ABC για την οικογένεια Καρντάσιαν, είπε: «Όλη μου τη ζωή έλεγα πως πάντα ήθελα να κάνω τη μύτη μου, πάντα το έλεγα». Και πρόσθεσε: «Αλλά είναι στη μέση του προσώπου σου και είναι τρομακτικό να το σκέφτεσαι. Αλλά τελικά βρήκα το κουράγιο και το έκανα και μου αρέσει πολύ».

Στη συνέντευξή της τον Ιούνιο του 2021 στον Άντι Κοέν ήταν που παραδέχτηκε για πρώτη φορά την επέμβαση στη μύτη της. «Όλοι λένε: Θεέ μου, έκανε την τρίτη μεταμόσχευση προσώπου/’. Αλλά εγώ έχω κάνει μόνο μία επέμβαση στη μύτη με τον Δρ. Ραζ Κανόντια» είπε η Κλόε Καρντάσιαν. «Είσαι το πρώτο άτομο σε συνέντευξη που με ρώτησε για τη μύτη μου» πρόσθεσε. «Έχω κάνει, βέβαια ενέσεις – όχι ακριβώς μπότοξ. Έχω αντιδράσει φρικτά στο μπότοξ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή