Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Μέγκαν Μαρκλ κρατά την ομπρέλα στον πρίγκιπα Χάρι για να μη βρέχεται

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι την ερχόμενη Άνοιξη θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Το πριγκιπικό ζεύγος βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία, όπου όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον είναι στραμμένα πάνω τους.

Αλλά αυτό δε φαίνεται να τους πτοεί ιδιαίτερα, ζώντας κι εκφράζοντας τον έρωτα τους με κάθε τρόπο. Σπάζοντας, ακόμη και το Πρωτόκολλο. Ωστόσο, ένα τρυφερό στιγμιότυπο είναι αυτό που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκίνησε ακόμη και το Παλάτι, στη Μ. Βρετανία.

Η Μέγκαν Μαρκλ σπάζοντας το Πρωτόκολλο κράτησε η ίδια την ομπρέλα, προκειμένου να προστατεύσει τον σύζυγό της από τη βροχή που έριχνε, την ώρα που έβγαζε λόγο μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος. Οι στιγμές που απαθανάτισε ο φακός είναι τρυφερές, κυρίως ο τρόπος που κοιτά η Μαρκλ τον πρίγκιπα Χάρι.

Αν και από το Παλάτι πολύ δύσκολα θα εκφράσουν δημοσίως τα συναισθήματά τους, η φωτογραφία που επέλεξαν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στην ομιλία του πρίγκιπα Χάρι, μάλλον τα λέει όλα. Γιατί από όλες όσες κυκλοφορούν, προτίμησαν να συνοδεύσουν τις ευχαριστίες με εκείνη, όπου η Μέγκαν Μαρκλ κρατά την ομπρέλα στον πρίγκιπα Χάρι.

Πάντως, όπως σχολιάζει και ο ξένος Τύπος, μπορεί τα φλας να αστράφτουν στη θέα της εγκύου Μέγκαν Μαρκλ, όμως, την παράσταση έχει κλέψει ο Χάρι. Ο πρίγκιπας διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και φαίνεται. Δε σταματά να γελά, να χαιρετάει τον κόσμο, να είναι αυθόρμητος, ενώ όταν βλέπει παιδιά λάμπει ολόκληρος και παίζει μαζί τους. Μάλιστα, κατά την ομιλία του στο Ντάμπο, αν κι έβρεχε, πλησίασε το συγκεντρωμένο πλήθος για να το χαιρετήσει, χωρίς να τον ενδιαφέρει που έγινε μούσκεμα.

localStorage.clear();


Πηγή