Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Παγκόσμια Ημέρα Συγχώρεσης Πρώην: 4 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ πρέπει να τον συγχωρήσεις

Οι πρώην καλό θα είναι να υπάρχουν γιατί διαφορετικά δε θα υπάρχουν και οι νυν. Σε κάθε περίπτωση, όλοι μας έχουμε μία ιστορία, την οποία είτε θέλουμε είτε όχι, αναγκαστικά την κουβαλάμε. Η σημερινή μέρα λοιπόν, είναι αφιερωμένη στους πρώην μιας και είναι η Παγκόσμια Ημέρα συγχώρεσής τους. Ναι, κάποιος άντρας σκέφτηκε και κατέληξε ότι οι πρώην μας αξίζουν συγχώρεση. Και εγώ, θα σου πω τους βασικούς λόγους για τους οποίους ΔΕΝ πρέπει να τον συγχωρήσεις.

Σε χώρισε

Ξέχνα αυτά που λένε περί συγχώρεσης και γαλήνευσης της ψυχούλας. Αν εκείνος σε χώρισε, του αξίζει η αιώνια τιμωρία. Δε σε νοιάζει ο λόγος για τον οποίο το έκανε. Σε νοιάζει μόνο ότι σε έβγαλε από το πρόγραμμά σου. Και αυτό είναι ασυγχώρητο.

Ποια γυναικεία ονόματα βρίσκουν σέξι οι άντρες-και ποια απεχθάνονται;

Σε κεράτωσε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Ποτέ μου δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να συγχωρήσεις ένα άτομο το οποίο προτίμησε την αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας-κατ’ επέκταση και τα φιλιά και πολλά άλλα- και ήταν μάλιστα τόσο χαζός ώστε να το μάθεις. Ακόμα χειρότερα, αν σου το είπε ο ίδιος. Για κάνε μας τη χάρη.

Εξαφανίστηκε

Όποιος εξαφανίζεται πάει να πει ότι δε θέλει να βρεθεί. Κατ’ επέκταση δεν υπάρχει λόγος να τον ψάξεις. Επίσης δεν υπάρχει και λόγος να τον συγχωρήσεις. Αυτά!

3 φράσεις που φανερώνουν ότι δε θέλει σχέση μαζί σου

Είναι ήδη παντρεμένος με τρία παιδιά

Όπως είδαμε δεν έχει ανάγκη τη συγχώρεσή σου. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στη ζωή του, οπότε καλό θα ήταν να μην μπεις στον κόπο να του δώσεις άφεση. Εξάλλου, δεν είμαστε και σίγουροι ότι την αξίζει.


Πηγή