Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Μαράια Κάρεϊ κατηγορεί τη Σαϊεντολογία για τον χωρισμό της

Τη Σαϊεντολογία κατηγορεί η Μαράια Κάρεϊ για τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάκερ, ενώ προετοιμάζονταν για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Page Six, η τραγουδίστρια πιστεύει ότι ο διευθυντής των επιχειρήσεων Πάκερ, Τόμι Ντέιβις, που είναι πρώην μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας είναι αυτός που δηλητηρίασε τη σχέση της.

Άτομα που βρίσκονται κοντά στην Μάραια Κάρεϊ υποστηρίζουν ότι ο Ντέιβις έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας και έχει θέσει τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο σε ένα πρόγραμμα «αποτοξίνωσης», γνωστό στους κύκλους της εκκλησίας ως «αποκάθαρση» ζητώντας από τον Πάκερ να αποσυνδεθεί από την ντίβα της μουσικής.

Ο Πάκερ δεν έχει την ίδια άποψη. Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στον 49χρονο επιχειρηματία υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός με την 46χρονη Κάρεϊ οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υπερβολικά σπάταλη, αλλά και γιατί είχε αντιρρήσεις για το ριάλιτι που έχει γυρίσει η τραγουδίστρια και το οποίο κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου, για το τηλεοπτικό δίκτυο E!

Μάλιστα ο χωρισμός σημειώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές και της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το γιοτ του μεγιστάνα και να επιστρέψει στο σπίτι της, αφήνοντάς την έκπληκτη.

Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί σημειώνει το δημοσίευμα.


Πηγή