Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η νέα συνεργασία Porto Carras Grand Resort και Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Παρουσία πλήθους κόσμου, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, το Porto Carras Grand Resort και η Γκαλερί Ζουμπουλάκη εγκαινίασαν το art project φωτογραφίας #UniqueTopias, με ινσταντανέ που αποτυπώνουν στιγμές, τοπία και εικόνες από το ιστορικό συγκρότημα της Χαλκιδικής.

Μαριάννα Στέγγου Μαρίνα Βερνίκου Δαφνη Ζουμπουλάκη

Σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής συνεργασίας με τη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με την έκθεση ζωγραφικής «Winetopia», το Porto Carras Grand Resort ανοίγει τις πόρτες του στην τέχνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με την έκθεση φωτογραφίας #UniqueTopias των Instagramers Θοδωρή Ζουμπουλάκη, Γεώργιου Καράμπελλα, Τατιάνας Καραπαναγιώτη, Κατερίνας Κατώπη, Αντιγόνης Καψάλη, Σταυρούλας Κλειδαριά, Νικόλα Μάστορα, Βένιας Μπεχράκη, Βαγγέλη Πατεράκη και Έφης Χαλιωρή.

elthf0070
Μαρίνα Κουταρέλλη Αννα Ανδρεάδη

Σε επιμέλεια της Δάφνης Ζουμπουλάκη, οι φωτογραφίες  παρουσιάζουν τοπία του περιβάλλοντος χώρου του Porto Carras Grand Resort σε εκτυπώσεις Metal print, 25Χ25 εκ.

elthf0341
Χρύσα Στέγγου Κωνσταντίνος Στέγγος Υλιάνα Στέγγου Μαριάννα Στέγγου

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε τους φωτογράφους οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τον χώρο και τράβηξαν τις φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη 7  και 8 Ιουνίου και κατόπιν στο Porto Carras Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν 2018.

elthf0373
Άποψη Χώρου

Μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφιών θα προσφερθεί στην ΑΜΚΕ «Μέριμνα».

elthf0388
UniqueTopias team: Τατιάνα Καραπαναγιωτή, Σταυρούλα Κλειδαριά, Αντιγόνη Καψάλη, Μαριάννα Στέγγου, Νικόλας Μάστορας, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Δάφνη Ζουμπουλάκη, Εφη Χαλιωρή, Γεώργιος Καράμπελλας

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της σειράς εκθέσεων Ινσταντανέ με φωτογραφίες από το Instagram που έχει διοργανώσει η Δάφνη Ζουμπουλάκη τα περασμένα χρόνια.

elthf0289
Μαρέβα Γκραμπόφσκι Θοδωρής Ζουμπουλάκης Δάφνη Ζουμπουλάκη

Τη βραδιά των εγκαινίων προσφέρθηκαν ποικιλίες οίνου από το Κτήμα Πόρτο Καρράς.

Transportation partner ηταν η αεροπορική εταιρεία Ellinair

Διάρκεια έκθεσης: 7 & 8 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, 11.00-18.00

localStorage.clear();


Πηγή