Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Ανθρώπινα περιττώματα έπεσαν από αεροπλάνο και με βρήκαν στα μάτια»

Μια γυναίκα από τον Καναδά ισχυρίζεται ότι ανθρώπινες ακαθαρσίες έπεσαν από τον ουρανό, πέρασαν από την ανοιχτή ηλιοροφή του αυτοκινήτου της και προσγειώθηκαν στο πρόσωπό της, αφήνοντάς τη με μόλυνση στα μάτια!

Αυτά λέει η Susan Allan, η οποία οδηγούσε στη γενέτειρά της, την Kelowona της British Columbia, με τον γιο της μέσα στο αμάξι, όταν σταμάτησε στο φανάρι. Μαμά και γιος ένιωσαν «κάτι υγρό και δύσοσμο», όπως λένε χαρακτηριστικά, να περνά από την ανοιχτή ηλιοροφή, βρίσκοντας τη μαμά στο πρόσωπο και τον μικρό στον ώμο.

Και είδαν λέει το αεροπλάνο να περνά από πάνω τους, όταν και ξύπνησε την επομένη με μόλυνση στα μάτια. Ο γιατρός διέγνωσε πράγματι φλόγωση της μεμβράνης των βλεφάρων, μια αλλεργική αντίδραση του οργανισμού σε ξένα σώματα δηλαδή. Η γυναίκα λέει μάλιστα πως κανείς δεν την πιστεύει, πόσο μάλλον οι Αρχές του αεροδρομίου.

Αυτό δήλωσε στην καναδική «The Sun»: «Θέλω απλώς να μάθουν όλοι πως παρά το γεγονός ότι μοιάζει με σουρεαλιστική ιστορία, αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα και τον γιο μου. Το μόνο που θέλουμε να ξέρει ο κόσμος είναι πως είναι αρκετά τραγικό να καλύπτεσαι από περιττώματα και ελπίζω να μη συμβεί σε άλλον».

Λέει βέβαια πως αξιώνει να της πλύνουν το αμάξι «και μια απολογία θα ήταν καλή». Τόσο το γειτονικό αεροδρόμιο του Kelowona όσο και η Transport Canada υποσχέθηκαν πάντως να διερευνήσουν το περιστατικό, αν και μέχρι τώρα ξέρουμε πως τα αεροπλάνα δεν αδειάζουν τις τουαλέτες τους στον αέρα, καθώς η δεξαμενή ανοίγει και αδειάζει μόνο στα αεροδρόμια, με τη βοήθεια εξωτερικού συστήματος.

Μπορεί πάντως να υπάρξει διαρροή στη δεξαμενή, αυτό δεν το αποκλείει προφανώς κανένας…

localStorage.clear();


Πηγή