Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς αποκαλύπτει γιατί παράτησε τον Τσάρλι Σιν, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Δεκαεπτά χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Τσάρλι Σιν η Ντενίζ Ρίτσαρντς αποκάλυψε τι πήγε στραβά στη σχέση τους.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον πρωταγωνιστή του “Platoon” και του “Wall Street” το 2002, αλλά τέσσερα χρόνια αργότερα κι ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος αποφάσισε να τον παρατήσει όταν έθεσε στον εαυτό της μια συγκεκριμένη ερώτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρίτσαρντς ήταν πρόσφατα φιλοξενούμενη στο podcast “Divorced Not Dead”, όπου μίλησε για τον γάμο της με τον αστέρα του Χόλυγουντ, γνωστό περισσότερο για τις καταχρήσεις ναρκωτικών και τις σχέσεις του με πορνοστάρ. Οι δύο τους απέκτησαν δύο κόρες, την 18χρονη σήμερα Σάμι και την κατά ένα χρόνο μικρότερη Λόλα. Κι η 51χρονη ηθοποιός περιέγραψε τη στιγμή που θα άλλαζε τη ζωή της. Μια μέρα έθεσε στον εαυτό της το κρίσιμο ερώτημα: «Θα ήθελα η κόρη μου να παντρευτεί αυτόν τον άνδρα;» Κι η θλιβερή απάντηση ήταν ένα «όχι», εξ ου και η απόφασή της να χωρίσει από τον Σιν.

Λίγο μετά το διαζύγιο η Ρίτσαρντς προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατάφερε να εξασφαλίσει την επιμέλεια των κοριτσιών, ενώ το 2011 υιοθέτησε άλλη μια κόρη, την Ελοϊζ και το πριν από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε τον ειδικό στην ολιστική Ιατρική, Άαρον Φάιπερς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά τα χρόνια επέτρεπε στις κόρες της να βλέπουν τον πατέρα τους, αλλά φρόντιζε πάντα να είναι εκείνος νηφάλιος στις συναντήσεις του. «Υπάρχουν πολλά, που αγνοεί η κοινή γνώμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει πίσω από κλειστές πόρτες», είπε.

Η Ρίτσαρντς δεν μετανιώνει
για τον γάμο με τον Σιν

Η βασική της επιθυμία, όπως
είπε η Ρίτσαρντς, ήταν οι κόρες της να
γνωρίσουν τον πατέρα τους από προσωπική
εμπειρία κι όχι απ’ αυτά που διάβαζαν
στις εφημερίδες γι’ αυτόν. Μολαταύτα
δεν είναι σίγουρη αν έκανε σαν μητέρα
καλή δουλειά. Προσπαθούσε,
πάντως, πάντα, παρά τα προβλήματα με τον
πρώην της, να έχουν κοινή γραμμή ως
γονείς και να μην νιώθουν τα παιδιά
ανασφάλεια, ούτε να επηρεαστούν από τα
προβλήματα των γονέων τους.

Σήμερα θα έκανε πιθανότατα διαφορετικούς χειρισμούς, αλλά όπως λέει: «Δεν υπάρχει εγχειρίδιο γι’ αυτό, πόσω μάλλον όταν εκτίθεται κάποιος στην κοινή γνώμη». Μολαταύτα η Ρίτσαρντς δεν μετανιώνει για τον γάμο της με τον Σιν «γιατί πραγματικά πιστεύω ότι η μοίρα μας ένωσε για να αποκτήσουμε τις κόρες μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή