Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Δημοπρατείται η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από τους τελικούς του 1998 -Θα «χτυπήσει» πάνω από 3 εκ. δολάρια

Η φορεμένη φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από την τελευταία του νίκη στους τελικούς του ΝΒΑ του 1998, βγαίνει σε δημοπρασία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ Sports, η φανέλα με το νούμερο «23» του Μάικλ Τζόρνταν εκτιμάται ότι θα πουληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια!

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι αυτή η φανέλα των Chicago Bulls είναι από το Game 1 των τελικών του NBA του 1998 γνωστή και ως η εμβληματική σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στο «Last Dance».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μάικλ Τζόρνταν φόρεσε την κόκκινη φανέλα όταν έβαλε 33 πόντους εναντίον των Utah Jazz -και παρόλο που οι Bulls έχασαν, τελικά κέρδισαν τη σειρά με 4-2 και ο MJ κατέκτησε το 6ο πρωτάθλημα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Περιζήτητη η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν

Ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s αναφέρει ότι αυτό το σπάνιο κομμάτι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αντικείμενα για τους συλλέκτες.

«Η φανέλα του Τζόρνταν για το Game 1 των τελικών του ΝΒΑ το 1998, είναι ένα από τα πιο επιθυμητά κομμάτια αθλητικών αναμνηστικών», αναφέρει ο οίκος Sotheby’s σε ανακοίνωσή του, «και το παρόν δείγμα είναι μία από τις μόλις δύο φανέλες των τελικών που εμφανίστηκαν ποτέ σε δημοπρασία, από οποιοδήποτε από τα έξι πρωταθλήματά του».

Ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά ότι η φανέλα θα πωληθεί για περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, στην δημοπρασία που θα λάβει χώρα στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή