Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η οικογένεια Σταλόνε γίνεται ριάλιτι σόου -Καμία αναφορά στο διαζύγιο

Ένα νέο ριάλιτι πρόκειται να προβληθεί με επίκεντρο την οικογένεια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Το τρέιλερ του σόου με την ονομασία «The Family Stalone» ξεκινάει με τον 76χρονο πρωταγωνιστή να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση με τις υψωμένες γροθιές. «Ένας από του μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου, τώρα δείτε τον όπως ποτέ άλλοτε… ως οικογενειάρχη», αναφέρει το voiceover του τρέιλερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σύντομο βίντεο βλέπουμε την μεγάλη αγάπη του Σιλβέστερ Σταλόνε στα κατοικίδια του. Μάλιστα δεν διστάζει να ανεβάσει τον σκύλο του, στα πόδια του προκειμένου να φάνε από το ίδιο πιάτο.

Ο Σταλόνε με τον σκύλο του
Ο Σταλόνε με τον σκύλο του

Στο ριάλιτι θα πρωταγωνιστήσουν εκτός από τον γνωστό ηθοποιό, η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν και οι κόρες του Σοφία, Σιστίν και Σκάρλετ. Σε κάποιο επεισόδιο θα συμμετάσχει και ο επί σειρά ετών φίλος του Σταλόνε, Αλ Πατσίνο.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τις τρεις κόρες του ηθοποιού να μιλούν για τις φιλοδοξίες τους και να καταλήγουν στο ότι «το να είσαι Σταλόνε είναι μεγάλο βάρος». «Ξέρω ότι είμαστε τρελοί, αλλά αγαπιόμαστε τόσο πολύ», λέει με τη σειρά της η Τζένιφερ Φλάβιν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα μπορούσε
να λείπει ο «Rocky»

Από ένα ριάλιτι που πρωταγωνιστεί ο Σταλόνε δεν θα μπορούσε να μην έχει και λίγο αέρα…Rocky. Σε μια σκηνή που προβλήθηκε στο τρέιλερ βλέπουμε τον βετεράνο ηθοποιό να αναπαράγει τον γνωστό μονόλογο που είχε στην 6η και τελευταία ταινία Rocky.

«Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά χτυπάς, αλλά πόσο σκληρά μπορείς να χτυπηθείς και να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά», λέει ο 76χρονος Σταλόνε την ώρα που οι κόρες του τον παρακολουθούν.

Καμία αναφορά
στον χαμό με το διαζύγιο

Παρά το γεγονός ότι το ριάλιτι υπόσχεται να μας δώσει μια διαφορετική εικόνα της οικογένειας δεν υπάρχει καμία αναφορά, τουλάχιστον στο τρέιλερ, στον προσωρινό χωρισμό του Σταλόνε και της Φλάβιν τον Αύγουστο του 2022.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάλυψε το τατουάζ με το πρόσωπο της συζύγου του με ένα πορτρέτο του σκύλου του Βutkus που είχε γίνει γνωστός από την παρουσία του στο Rocky. Στις 19 Αυγούστου η Φλάβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου ο Σταλόνε δήλωσε: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Θυμίζουμε ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε απέκτησε δυο γιους με την πρώην γυναίκα του, Σάσα Τζακ. Τον 43χρονο Σίργκεο και τον Σέιτζ που έφυγε από τη ζωή στα 36 του χρόνια από καρδιακή προσβολή τον Ιούλιο του 2012.


Πηγή