Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η ομορφιά της Κολομβίας σε όλο της το μεγαλείο

Είναι μοντέλο και με στέμμα στην κατοχή της, αφού το 2014 αναδείχθηκε «Μις Κολομβία». Και το 2015 έζησε μία απίστευτη εμπειρία, αφού στο διαγωνισμός «Μις Υφήλιος» ο παρουσιαστής έκανε λάθος και είπε αρχικά το όνομά της ως τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. Κι ενώ της είχαν φορέσει το στέμμα, μόλις συνειδητοποίησαν τη γκάφα, της το πήραν από το κεφάλι για να το δώσουν στην κανονική νικήτρια, που τη χρονιά εκείνη ήταν η «Μις Ινδία».

Και μπορεί να λένε ότι ο πρώτος τα παίρνει όλα, ο δεύτερος τίποτα, όμως αυτό δεν ίσχυσε στην περίπτωση της Ariadna Gutierrez. Το πανέμορφο μοντέλο από την Κολομβία είδε τις μετοχές της να κάνουν απανωτά limit up και οι πόρτες να ανοίγουν διάπλατα, ακόμη και οι κινηματογραφικές.

Με όπλο την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Λατίνα Ariadna δε δυσκολεύτηκε καθόλου. Έχει ποζάρει και για μεγάλα περιοδικά, χαρίζοντας στο κοινό της σέξι φωτογραφίσεις. Σέξι, όμως, είναι και οι φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναδεικνύουν τα υπέροχα κάλλη της.

localStorage.clear();


Πηγή