Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Κουλούρης κρατάει τον Ατρόμητο στην κορυφή της Super League

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ατρόμητος να κοιτάει τον κόσμο από την κορυφή του πρωταθλήματος! Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, επικράτησε και του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 χάρη σε τέρμα του Κουλούρη, μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, όπως και μόλις 1 τέρμα παθητικό κι αυτό με πέναλτι.

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Σάκιτς, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, δεκάρι ήταν ο Μούγιακιτς, αριστερά ο Ουγκράι, δεξιά ο Μπρούνο και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κουλούρης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πετράκης κατέβασε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-5-2. Στο τέρμα βρέθηκε ο Βελλίδης, με τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Σκόνδρα στην άμυνα. Στον άξονα, ήταν ο Λίλα με τον Βιντάλ, Κακουμπά και Μπουκουβάλας δεξιά κι αριστερά, ενώ στην κορυφή βρέθηκαν οι Ξυδάς, Μυστακίδης

Το παιχνίδι άρχισε με τον Ατρόμητο να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή στην εστία του Βελλίδη. Πρώτη σημαντική φάση ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 23′, όταν ο Μυστακίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και κατέληξε στην αγκαλιά του Μέγιερι.

Πριν από αυτή τη φάση όμως, οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με τον διαιτητή της αναμέτρησης Κοτσάνη, ο οποίος στο 11′ δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ξύδα από τον Μπρούνο. Επίσης, υπάρχουν φωνές και για μια φάση στο 27′ όταν ο Βιντάλ έμπαινε στην περιοχή από κανονική θέση, με τον δεύτερο βοηθό να δείχνει λανθασμένα οφσάιντ.

Τελικά, ο Ατρόμητος στην πρώτη πραγματικά καλή του στιγμή ήταν αυτός που σκόραρε. Συγκεκριμένα, στο 38′, ο Ουγκράι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από τον Ρισβάνη και ο Κουλούρης με το κεφάλι σκόραρε μετά από δύο αγωνιστικές για το 1-0. Ένα σκορ που ήταν κι αυτό που συνόδεψε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Μόνο η ομάδα του Περιστερίου υπήρχε στο γήπεδο στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε απόλυτο βαθμό κι έχασαν ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Πρώτα με τον Μούγιακιτς στο 55′ να αστοχεί, ενώ στο 63′ ο ίδιος με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από τρομερή μπαλιά του Μάντσον, ανάγκασε τον Βελλίδη σε μεγάλη απόκρουση.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ούμπιδες πέρασε στον Μπρούνο με τον Λίλα τελευταία στιγμή να διώχνει σε κόρνερ. Επόμενη καλή στιγμή και πάλι για τον Ατρόμητο στο 69′ με τον Βελλίδη να μπλοκάρει σουτ του Μούγιακιτς. Οι ευκαιρίες δεν τελείωσαν εκεί για τους γηπεδούχους που είχαν ακόμα δύο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αρχικά στο 80′ μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ ο Κουλούρης έκανε το σουτ και ο Βελλίδης έσωσε εκ νέου, ενώ στο 82′, ο Έλληνας γκολκίπερ είχε απάντηση και στο σουτ του Ούμπιδες. Τελευταία φάση στο ματς, ήταν η πρώτη του ΠΑΣ στην επανάληψη, με τον Κρίζμαν να σουτάρει ψηλά άουτ και το παιχνίδι να λήγει με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν ακόμα ένα τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (72′ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (64′ Ούμπιδες), Μπρούνο, Μούγιακιτς (85′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα (46′ Φάμπρι), Μυστακίδης (59′ Αθανασιάδης), Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Βιντάλ, Ξύδας (64′ Κρίζμαν), Κακουμπά

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή