Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η περίεργη συλλογή του πρίγκιπα Αντριου και οι φωνές στο προσωπικό όταν του πείραζαν τα… αρκουδάκια | ΖΩΗ

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας Άντριου, εξαιτίας των σχέσεων του με τον Τζέφρι Επστάιν και την Γκισλέιν Μάξγουελ, ενώ έχει κατηγορηθεί και για βιασμό.

Η 38χρονη σήμερα Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε, μητέρα τριών παιδιών, έχει καταγγείλει πως το 2001 σε ηλικία 17 ετών υποχρεώθηκε από τον Τζέφρι Έπσταϊν και την προαγωγό του, Γκισλέιν Μάξγουελ, να κοιμηθεί με τον πρίγκιπα Άντριου τρεις φορές όταν ήταν ανήλικη, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και σε νησί της Καραϊβικής. Ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βρετανή άλλοτε κοσμική Γκισλέιν Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη πριν από λίγο καιρό από σώμα ενόρκων δικαστηρίου της Νέας Υόρκης για σειρά εγκλημάτων σεξουαλικής φύσης, κυρίως για τη σωματεμπορία ανηλίκων κοριτσιών προς όφελος του χρηματομεσίτη Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος πέθανε στη φυλακή το 2019.

Έκτοτε, η αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου, σκάνε σαν βόμβες η μία μετά την άλλη. Πρόσφατα, όπως αποκάλυψαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρίγκιπας Άντριου, εκνευριζόταν αν οι υπηρέτες, του χαλούσαν το πώς έχει τοποθετημένα τα… αρκουδάκια του στο δωμάτιο του!

ο πρίγκιπας Άντριου γελά
Ο πρίγκιπας Άντριου μετά τις κατηγορίες εναντίον του, δεν είναι πια ανέμελος / Φωτογραφία: Shutterstock

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη Mirror, ο πρίγκιπας Άντριου εξοργιζόταν και «φώναζε και ούρλιαζε» αν η συλλογή του με αρκουδάκια δεν ήταν στη θέση που ήθελε από τους υπηρέτες, όπως ισχυρίζεται ένας πρώην βασιλικός αστυνομικός.

Ο πρώην αξιωματικός προστασίας Πολ Πέιτζ, αποκάλυψε ένα σωρό μυστικά για τον δεύτερο γιο της βασίλισσας σε μια συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Ρανβίρ Σινγκ για το ITV, με τίτλο «Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile».

Ο Πέιτζ εργάστηκε στη Διοίκηση Προστασίας Royalty and Specialist Protection Command μεταξύ 1998 και 2004 και είχε πρόσβαση στις ιδιωτικές κατοικίες του πρίγκιπα. Σε αυτό το διαμέρισμα, ο Δούκας της Υόρκης είχε ένα κρεβάτι στοιβαγμένο με λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια, σύμφωνα πάντα με τον Πέιτς.

«Είχε περίπου 50 ή 60 κουκλάκια τοποθετημένα στο κρεβάτι και βασικά υπήρχε μια κάρτα που μας έδειξε ο επιθεωρητής σε ένα συρτάρι και ήταν μια εικόνα αυτών των αρκούδων όλα in situ. Ο λόγος για την πλαστικοποιημένη εικόνα ήταν αν αυτές οι κούκλες δεν έμπαιναν πίσω στη σωστή σειρά από τις υπηρέτριες, θα φώναζε και θα ούρλιαζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασίλισσα Ελισάβετ Β', πρίγκιπας Άντριου, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, πρίγκιπας Άντριου, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ / Φωτογραφία: AP /Matt Dunham

Μία βασιλική συγγραφέας έμαθε για την «παράξενη» συλλογή στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το 2019. Η Ελίζαμπεθ Ντέι είπε σχετικά για την περίεργη συνάντηση: «Φαινόταν μάλλον παράξενο που ένας ενήλικος άνδρας διασκεδάζει τόσο πολύ με ένα παιχνίδι αρκουδάκι».

Ο Πέιτζ θυμήθηκε επίσης ότι υποψιαζόταν ότι ο Άντριου και η μαστροπός Γκισλέιν ήταν εραστές επειδή πηγαινοερχόταν από το σπίτι του «κατά βούληση». Προσθέτει επίσης, ότι οι άλλες φίλες της Γκισλέιν και του Άντριου σπάνια καταγράφονταν, όπως αναφέρει η The Sun Online.

Και πάλι, μιλώντας με τη Σινγκ, ο Πέιτζ είπε: «Από τον τρόπο που της επετράπη να μπαίνει και να βγαίνει από το παλάτι κατά βούληση, υποψιαζόμασταν ότι μπορεί να είχε στενή σχέση με τον πρίγκιπα Άντριου. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ο πρίγκιπας Άντριου με στρατιωτική στολή
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αφαίρεσε τους στρατιωτικούς τίτλος από τον γιο της, πρίγκιπα Άντριου, μετά τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει και στα οποία εμπλέκεται το όνομά του / Φωτογραφία: AP /Olivier Matthys

Αυτές οι αποκαλύψεις, έρχονται μετά από αναφορές ότι ο πρίγκιπας Άντριου δάκρυσε όταν η βασίλισσα του είπε ότι του αφαιρούσε τους τιμητικούς στρατιωτικούς του τίτλους.

Ο Δούκας της Υόρκης λέγεται ότι ήταν εντελώς συντετριμμένος από την απόφαση-βόμβα της μητέρας του.

Η κίνηση ήρθε αφού ένας Αμερικανός δικαστής έκρινε ότι μια πολιτική υπόθεση στη Νέα Υόρκη εναντίον του πρίγκιπα Άντριου, από την κατήγορο του, τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε μπορεί να προχωρήσει. Ο Άντριου αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε κατηγορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δικηγόροι του πρίγκιπα θέλουν να ρωτήσουν τον ψυχολόγο της γυναίκας για να δουν εάν η κατήγορος του υποφέρει από «ψευδείς αναμνήσεις» από τη συνάντησή μαζί του.

Ο πρίγκιπας Άντριου με τις κόρες του, πριγκίπισσα Ευγενία και πριγκίπισσα Βεατρίκη
Ο πρίγκιπας Άντριου με τις κόρες του, πριγκίπισσα Ευγενία (αριστερά) και πριγκίπισσα Βεατρίκη (δεξιά) / Φωτογραφία: AP /Gero Breloer

Αυτό γρήγορα θεωρήθηκε γελοίο από νομικούς εμπειρογνώμονες που το περιέγραψαν ως μια «τυπική τακτική» που χρησιμοποιείται σε ιστορικές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, και μια που χρησιμοποίησε η Γκισλέιν Μάξγουελ στη δίκη της.

Αλλά οι δικηγόροι του πρίγκιπα Άντριου είναι αποφασισμένοι να ανακρίνουν τη θεραπεύτρια της Τζιούφρε, Δρ Τζούντιθ Λάιτφουτ, σχετικά με τη «θεωρία των ψευδών αναμνήσεων», καθώς και για θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των συνεδριών τους, τις σημειώσεις που ελήφθησαν και τις συνταγές που τους δόθηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δικηγόροι δηλώνουν ότι το βασιλικό μέλος «ισχυρίζεται ότι [η κυρία Τζιούφρε] μπορεί να υποφέρει από ψεύτικες αναμνήσεις, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί της σχετικά με το χρόνο της με τον Έπσταϊν και οι συνθήκες υπό τις οποίες [ο Πρίγκιπας Άντριου] φέρεται να την επιτέθηκε, έχουν επανειλημμένα αλλάξει με τα χρόνια».


Πηγή