Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

YouTuber αγόρασε μια παλέτα με αντικείμενα που χάθηκαν κατά την παράδοση -Δεν θα το πιστεύετε τι βρήκε [βίντεο] | ΖΩΗ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται με τα αντικείμενα εκείνα που μπορεί κάποιοι να έχουν παραγγείλει αλλά δεν έχουν παραλάβει ποτέ; Αγοράζονται από τρίτους σε προνομιακή τιμή. Όπως έκανε και μία YouTuber βγάζοντας κέρδος πάνω από 48.000 δολάρια.

Πολλοί τα αποκαλούν μυστηριώδη κουτιά κι αυτό γιατί τοποθετούνται σε παλέτες και δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά μπορεί να περιέχουν μέσα αυτές. Ναι, μπορείς να δεις ίσως κάποια λογότυπα επάνω στα κουτιά, αλλά μέχρι εκεί. Τι γίνεται όμως από εκεί και πέρα; Ρισκάρεις να αγοράσεις κάτι που δεν ξέρεις εάν θα σου βγει σε καλό ή όχι;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από μερικές ημέρες, η YouTuber HopeScope ήταν τόσο τυχερή που η παλέτα με τα… καλούδια που αγόρασε, ήταν γεμάτη με επώνυμα είδη. Μεταξύ αυτών παπούτσια Gucci, μια τσάντα Louis Vuitton, τέσσερα κολιέ Hermes και ένα ζευγάρι παντόφλες Yeezy, το brand του διάσημου ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Το μυστηριώδες κουτί που αγόρασε η YouTuber
Το μυστηριώδες κουτί που αγόρασε η YouTuber

Τα απωλεσθέντα ή όσα αντικείμενα δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους πωλούνται σε δημοπρασία

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της και το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, εξήγησε: «Αυτό συμβαίνει όταν αποστέλλονται εμπορεύματα πολυτελείας αλλά στη συνέχεια χάνονται ή μένουν στα αζήτητα. Πηγαίνουν σε μία δημοπρασία όπου άλλοι άνθρωποι μπορούν να τα αγοράσουν πολύ πιο φθηνά!. Αγόρασα κι εγώ ένα τεράστιο μυστηριώδες κουτί για να δω τι θησαυρούς μπορούμε να βρούμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έδωσε 7.000 δολάρια και πήρε αντικείμενα αξίας 55.000 δολαρίων!

Η Χόουπ μοιράστηκε πως πλήρωσε 7.000 δολάρια και κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει αντικείμενα επώνυμων εταιρειών αξίας 55.000 δολαρίων.
Ανοίγοντας το μυστηριώδες κουτί όταν έφτασε στο διαμέρισμά της, είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Αυτό θα είναι είτε μια σπατάλη χρημάτων είτε το καλύτερο πράγμα που έχω αγοράσει ποτέ».

Κι όπως φάνηκε, δε χρειάστηκε να ανησυχεί καθώς το πρώτο αντικείμενο που άνοιξε ήταν ένα ζευγάρι σαγιονάρες Gucci στο μέγεθός της που πωλούνται για 380 δολάρια. Ένα από τα καλύτερα, πάντως, αντικείμενα στο μυστηριώδες κουτί ήταν μια τσάντα Louis Vuitton και η Χόουπ έχασε τα λόγια της όταν ο σύντροφός της, της έδειξε πως η συγκεκριμένη πωλείται για 6.604 δολάρια.

Η τσάντα Louis Vuitton που είχε μέσα το κουτί και η οποία κοστίζει 6.604 δολάρια
Η τσάντα Louis Vuitton που είχε μέσα το κουτί και η οποία κοστίζει 6.604 δολάρια

Αναφερόμενη στη δημοπρασία, τότε η Χόουπ είπε: «Δεν είναι καθόλου περίεργο τελικά που πολλοί ήταν αυτοί που πάλεψαν τόσο σκληρά για να πάρουν αυτή την παλέτα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πορτοφόλι Louis Vuitton
Πορτοφόλι Louis Vuitton

Η Χόουπ είχε ήδη κερδίσει τα χρήματα που έδωσε με τα δύο αυτά αντικείμενα, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Το μυστηριώδες κουτί της είχε επίσης ζώνες Gucci που πωλούνται για 700 δολάρια και πορτοφόλια Louis Vuitton για 640 δολάρια και 840 δολάρια, παντόφλες Yeezy και μια σειρά από άλλα προϊόντα επώνυμων σχεδιαστών.

Το μυστηριώδες κουτί είχε 5 κολιέ Hermes αξίας 640 δολαρίων το καθένα
Το μυστηριώδες κουτί είχε 4 κολιέ Hermes αξίας 640 δολαρίων το καθένα

Από το κουτί της έβγαλε επίσης τρεις τσάντες Hermes αξίας 5.000 δολαρίων η καθεμία (αγαπημένο αξεσουάρ της οικογένειας Καρντάσιαν) και τέσσερα κολιέ. Ωστόσο, η YouTuber δεν ήταν σίγουρη πως ένα ζευγάρι αθλητικά Louis Vuitton με τιμή 5.600 δολαρίων ήταν αληθινά, καθώς μύριζαν περισσότερο πλαστικό παρά δέρμα. «Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλο αυτό το κουτί θα μπορούσε να είναι και απάτη». Εάν όμως ήταν αληθινά, το τελικό ποσό που θα έβγαζε από το συγκεκριμένο μυστηριώδες κουτί ,θα ήταν 55.218 δολάρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και γόβες Christian Louboutin αξίας 695 δολαρίων
Και γόβες Christian Louboutin αξίας 695 δολαρίων

Φυσικά, πολλοί θεατές ενθουσιάστηκαν με τα αποτελέσματα της αγοράς της. «Τα θέματα που έχω με την εμπιστοσύνη μου δε θα με άφηναν ποτέ να ξοδέψω τόσα σε μία παλέτα. Αλλά αυτό είναι φοβερό» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Αισθάνομαι κυριολεκτικά άρρωστος από τη ζήλια μου. Χαίρομαι τόσο για σένα!» ενώ ένας τρίτος σχολίασε: ««Θα ήθελα πολύ να δω τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας κάθε αντικειμένου και να δω πόσο αξίζουν πραγματικά».


Πηγή