Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η σέξι πόζα της Άιρλαντ Μπάλντουιν «ανέβασε» την πίεση του πατέρα της

Η άτακτη Άιρλαντ «ξαναχτύπησε» κι έφερε για ακόμη μία φορά, σε δύσκολη θέση τον διάσημο πατέρα της. Η αλήθεια είναι ότι η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ και του Άλεκ Μπάλντουιν έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο γονείς της, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στον χαρακτήρα. Μάλιστα, οι έντονοι χαρακτήρες των δύο γονιών της έχουν επιδράσει πάνω της, με την Άιρλαντ να είναι εξίσου εκρηκτική και ατίθαση.

Άλλωστε, λίγο μετά την εφηβεία της, άρχισε να απασχολεί τα αμερικανικά tabloids με την άτακτη ζωή της, αλλά και τις σχέσεις της, που ήταν και με κορίτσια της ηλικίας της. Η Άιρλαντ είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι και ο δρόμος του μόντελινγκ, ήταν μάλλον κάτι σαν μονόδρομος για εκείνη, αφού δεν κατάφερε να κληρονομήσει το υποκριτικό ταλέντο των γονιών της.

Και ως μοντέλο που είναι, ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σέξι και αισθησιακές της φωτογραφίες. Της αρέσει και να προκαλεί, οπότε καταλαβαίνει κανείς, γιατί το account της διαθέτει άφθονο τέτοιο υλικό.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς, ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν θα το είχε πάρει πια απόφαση με την κόρη του, συνεχίζει να του… ανεβαίνει η πίεση, με τα καμώματά της.  Όπως έγινε και με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε. Η Άιρλαντ φορώντας σέξι ολόσωμο μαγιό και καουμπόικες μπότες, ποζάρει πάνω σε μία μηχανή, δείχνοντας την ενδιαφέρουσα πίσω όψη της. Κι ενώ οι followers της ενθουσιάστηκαν, δε συνέβη το ίδιο με τον πατέρα της, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει δημοσίως: «Όχι, απλά… όχι».

Οι followers της κόρης του, στην πλειοψηφία τους, του επιτέθηκαν για το συγκεκριμένο σχόλιο, ενώ άλλοι τον συμπόνεσαν και άλλοι το είδαν ως αστείο. Όπως ο καλός του φίλος και ηθοποιός, Τζος Μπρόλιν, ο οποίος κάτω από το σχόλιο του Μπάλντουιν ανέβασε τρία emojis με μπράτσα, θέλοντας προφανώς να του πει: «δυνατά».

Η Άιρλαντ, πάντως, όχι μόνο δεν άκουσε τον πατέρα της, αλλά θέλησε να τον πικάρει περισσότερο, ανεβάζοντας και μία δεύτερη σέξι φωτογραφία της, με μαγιό. Εδώ, ο μπαμπάς Άλεκ δεν σχολίασε.

Αλλά στο παρελθόν, έχει και άλλες φορές σχολιάσει δημοσίως φωτογραφίες της κόρης του, στα social media, με τις οποίες δε συμφωνεί, αφού παρά είναι σέξι και προκλητικές, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Πάντως, οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις, έχοντας αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, τότε που ο ηθοποιός έβρισε στον τηλεφωνητή την ανήλικη κόρη του, επειδή δεν ήθελε να τον δει.

 

localStorage.clear();


Πηγή