Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καρκίνος μαστού: 10 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο (εικόνες)

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες. Η πρόληψη είναι σημαντική για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.

Κι ενώ καμία τροφή δεν μπορεί να εμποδίσει ή να θεραπεύσει την ασθένεια, η προσθήκη των παρακάτω τροφών στην καθημερινότητά σας μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο.

Πηγή: Reader’s digest

Διαβάστε επίσης: ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Καρκίνος μαστού: Πόσα φρούτα πρέπει να τρώτε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Καρκίνος μαστού: Ο παράδοξος προστατευτικός παράγοντας που συνδέεται με το βάρος

Καρκίνος μαστού: Ποια είναι η σωστή εξέταση πρόληψης – Οι γιατροί απαντούν


Πηγή