Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η σπάνια εξομολόγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και η «υπόκλιση» στον Νίκο Γκάλη

Η σπάνια εξομολόγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και η «υπόκλιση» στον Νίκο Γκάλη

Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν το βράδυ της Τρίτης (12/5) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τον Κώστα Μακεδόνα στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής είχαν μια ειλικρινή συζήτηση και μεταξύ άλλων μαρτύρησαν την άγνωστη στο ευρύ κοινό φιλία τους.

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Αγγλία, το πώς τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του αλλά και ποιο χαρακτηριστικό δεν αντέχει στους ανθρώπους.

 

View this post on Instagram

 

Απλά και ήρεμα … @ertsocial #simeiosinantisis

A post shared by Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) on

Η «υπόκλιση» στον Νίκο Γκάλη

Τόσο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης όσο και ο Κώστας Μακεδόνας, κατά τη συζήτηση τους δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους στον Νίκο Γκάλη ως παίκτη του Άρη και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του ως παιδάκια και δεν ξεχνούν με τίποτα.

Μάλιστα, δήλωσαν πως αναγνωρίζουν το μεγαλείο του, παρόλο που ο Κώστας Μακεδόνας είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης φίλος του Ολυμπιακού.

«Επειδή τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή, φροντίζω να παρέχω στους ανθρώπους και στους αγαπημένους μου, μια στιγμή η οποία θα μετράει, γιατί, μπορεί να είναι εξέχουσας σημασίας», σημείωσε ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος «δικαιολόγησε» γιατί δεν είναι αγενής.

Στη συζήτησή του με τον Κώστα Μακεδόνα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί δεν έχει δημιουργήσει ακόμα τη δική του οικογένεια.

«Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες.

Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους.

Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο. Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή» είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.




Πηγή