Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγγνώμη από τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα κιλά και τα σχόλια

Τα σχόλια που έγιναν στο Happy Day της Τρίτης για τα κιλά και την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, πήραν μέσα σε μία μέρα διαστάσεις στα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ ενεπλάκησαν πολλά πρόσωπα σε μια δημόσια αντιπαράθεση μέσα από εκπομπές και social media.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να δώσει ένα τέλος στο θέμα.

Πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Ξέρετε ότι σε αυτή την εκπομπή ότι αφετηρία του σχολίου είναι πάντα το χιούμορ, καλή διάθεση και καλή πρόθεση. Ενδεχομένως αυτό να μην πετυχαίνει πάντα, είναι μια ζωντανή εκπομπή, είμαστε πολλοί άνθρωποι που συζητάμε και κάποιες φορές μπορεί να γίνονται και ατυχή σχόλια. Είμαστε εδώ, έχουμε το θάρρος και τα αντανακλαστικά αυτό να το δούμε, να το παραδεχτούμε και αν χρειαστεί να ζητήσουμε και συγγνώμη.

Εγώ χθες το βράδυ μίλαγα με τη Σίσσυ Χρηστίδου πάρα πολύ ώρα και τα βρήκαμε, της εξήγησα, το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις για bullying σε ανθρώπους με περισσότερα κιλά, αντιθέτως πάντα αυτοσαρκαζόμαστε και τρολάρουμε ο ένας τον άλλον για τα κιλά μας. Εγώ ποτέ δεν πλασάρω το πρότυπο μιας καχεκτικής κοπέλας, τα βάζω και τα κιλάκια μου και τα δείχνω και κάνω και την πλάκα μου. Οπότε, μακριά από εμάς αυτό το bullying».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, θέλησε να στείλει και ένα σαφές μήνυμα στο Πρωινό, με αφορμή τα σχόλια που είχαν κάνει για το Happy Day: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

«Αντίστοιχα μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια σκοπιμότητα από μια άλλη εκπομπή που παίζει απέναντι και αντί να κοιτάξει τη γίνεται στον σχολιασμό τον δικό της. Εγώ θυμώνω που μια εκπομπή πριν από έναν μήνα σχολίασε με τόσο άστοχο και τόσο χυδαίο τρόπο κάνοντας ακόμα και εφέ στο μοντάζ το χέρι πριν και μετά το ρετούς, ότι αυτή η εκπομπή και συνεργάτης της βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει αν είναι ντροπή» είπε.

localStorage.clear();


Πηγή