Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Οι εντυπωσιακές καινοτομίες από την παρουσίαση του Mate 20 Pro

Με το που έμπαινε κάποιος στο Εκθεσιακό Κέντρο ExCel του Λονδίνου, εκεί όπου πριν από μια εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της σειράς Mate 20 της Huawei, αυτό αντίκριζε κανείς, ήταν το μήνυμα «Καλώς ήλθατε στην Ανώτερη Νοημοσύνη». Ουσιαστικά, αποτελούσε την εισαγωγή για όσα εντυπωσιακά θα παρουσίαζε ο Richard Yu, CEO- Επικεφαλής του Τμήματος Καταναλωτικών Προϊόντων της κινεζικής εταιρείας.

Το newsbeast.gr βρέθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα μαζί με τη Huawei και παραθέτει τέσσερα από τα πράγματα που μας προξένησαν τη μεγαλύτερη εντύπωση κατά τη διάρκεια των… συστάσεων με τα κομψοτεχνήματα που παρουσιάστηκαν στη φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση.

Το πρώτο από αυτά αφορά την τεχνολογική καινοτομία, με τη μορφή του Wireless Reverse Charging, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο Mate 20 Pro να γίνει το ίδιο το smartphone βάση ασύρματης φόρτισης και να επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν τη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία τους για να φορτίσουν άλλες συσκευές. Δηλαδή, ο χρήστης ενός τέτοιου κινητού τηλεφώνου, που θα μπορεί να το έχει στα χέρια του από την 1η Νοεμβρίου, εάν το προπαραγγείλει, θα μπορεί να δίνει… επιπλέον ζωή σε άλλες συσκευές, ακόμη και διαφορετικής εταιρείας.

Το επόμενο αφορά την τεχνολογία αναγνώρισης των τροφίμων από την κάμερα του Mate 20 Pro, με τη συσκευή να δίνει σε δευτερόλεπτα το πόσες θερμίδες έχει κάθε φαγώσιμο. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης του intelligent phone της κινεζικής εταιρείας θα έχει μαζί του και έναν… θερμιδομετρητή.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα, ίσως ήταν η τεχνολογία 3D Live Object. Μέσω αυτής, ο χρήστης ενός Huawei Mate 20 Pro μπορεί να φέρει… στη ζωή ένα αγαπημένο του αντικείμενο, το οποίο μπορεί να «πιάσει» και να αποτυπώσει ρεαλιστικά στη συσκευή του. Το βίντεο από την… παρέα που έκανε ο Richard Yu με ένα πάντα, «μιλάει» από μόνο του.

Η τέταρτη, επίσης θεαματική δυνατότητα του Mate 20 Pro, έχει να κάνει με το AI Cinema Mode. Χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η νέα σειρά της Huawei μπορεί να εντοπίσει ανθρώπους και να εκτελέσει αποκορεσμό στα χρώματα γύρω από αυτούς για να τους δώσει έμφαση. Κάτι σαν ένα βίντεο κλιπ, από το δικό μας χέρι, που μπορεί να κάνει ακόμη πιο ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητάς μας…

localStorage.clear();


Πηγή