Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η σύζυγος του Ozzy Osbourne ξεσπαθώνει κατά του Bruce Dickinson των Iron Maiden: «Είναι ένας γαμ@@@@ος μ@@@@ας»

Το τσεκούρι του πολέμου που είχα θαφτεί εδώ και πολλά χρόνια ξέθαψε η Sharon Osbourne, σύζυγος του Ozzy, που έβαλε στο στόχαστρό της τον Bruce Dickinson των Iron Maiden.

Η σύζυγος του θρύλου της metal μουσικής, Ozzy Osbourne, τα έβαλε με τον frontman του εμβληματικού συγκροτήματος, Iron Maiden, κληθείσα να καταθέσει τη γνώμη της τόσο για τον ίδιο τον Dickinson όσο και για τη βρετανική μπάντα που παραμένει ακμαιότατη και δημιουργική μέχρι και σήμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κοινή συνέντευξη Ozzy και Sahron Osbourne για λογαριασμό του Consequence περιλάμβανε μια ερώτηση σχετικά με το εάν ο πρώην frontman των Black Sabbath είναι υποτιμημένος σε σχέση με τον Bruce Dickinson, αλλά και τον αείμνηστο Ronnie James Dio, που τον αντικατέστησε στην μπάντα που ξεκίνησε ουσιαστικά τον metal ήχο.

Ο Ozzy, παρά τα όσα ακραία έχει κάνει στη σκηνή, είναι πάντα gentleman στις δηλώσεις του. Αυτό αποδείχθηκε με την απάντησή του, η οποία ήταν η εξής: «Ο Bruce Dickinson είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά ως άνθρωπος που έχω δουλέψει μαζί του, δεν είναι και τόσο καλός. Ο Ronnie James Dio δεν ζει πια. Ήταν ένας σπουδαίος τραγουδιστής, που δεν τον ήξερα προσωπικά τόσο καλά.

Δεν είμαι από αυτούς που λένε πολλά διάφορα για τους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι μια: συνάντησα τον Ronnie James Dio μερικές φορές. Ήταν αυτός που με αντικατέστησε στους Black Sabbath. Την ίδια στιγμή όμως δεν μπορώ να παραπονεθώ, γιατί τα κατάφερα μια χαρά και μόνος μου!

Δεν τραγουδάω για κανέναν κριτή, αλλά για τους οπαδούς μου. Αν οι οπαδοί μου δεν αγοράσουν τη μουσική μου, ίσως αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνω καλά. Ωστόσο, εξακολουθούν να αγοράζουν τους δίσκους μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τον Ronnie James Dio ή τον Bruce Dickinson και δεν είναι και αυτή η δουλειά μου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν με ενδιαφέρει γιατί περνάω μια χαρά κάνοντας αυτό που κάνω. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω ευχαρίστηση στο δικό μου κοινό μου και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι καλός τραγουδιστής. Δεν με πειράζει, γιατί αυτή είναι απλά η άποψή του».

Sharon Osbourne: Ο λόγος που ξέσπασε εναντίον του Bruce Dickinson

Παρόλα αυτά, η Sharon, που από πολλούς μεταλάδες θεωρούταν (και εξακολουθεί να θεωρείται) κακή επιρροή για τον Ozzy, σε καμία περίπτωση δεν ήταν στο ίδιο πνεύμα. «Ο Bruce Dickinson είναι ένας γ@μ@ς μ@@ς. Έπαιζε στο Ozzfest και ο Ozzy τον πλήρωνε κάθε βράδυ για να εμφανιστεί», είπε αρχικά και συνέχισε να κατακεραυνώνει.

«Είπε ναι, ήξερε τι έκανε. Κάθε βράδυ έβγαινε στη σκηνή και έλεγε διάφορα άσχημα λόγια για τον Ozzy. Στην τελευταία συναυλία σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει γι’ αυτά που έλεγε. Έτσι, έστειλα 20 άτομα μέσα στο κοινό. Μεταξύ τους και κάποιες δικές μου νοσηλεύτριες, γιατί τότε είχα καρκίνο, που του πέταγαν διάφορα. Το θέμα μου είναι ότι αν πληρώνεσαι, αλλά βλέπεις ότι δεν σου αρέσει κάτι, τότε σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν μένεις!

Είσαι είναι ένας γ@@@ς μ@@@ς! Είναι! Και ποτέ δεν ζήτησε μια συγγνώμη. Ποτέ δεν χαιρέτησε τον Ozzy. Eίναι τόσο ζηλιάρης. Πάντα ζήλευε τον Ozzy, αυτό είναι το πρόβλημά του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το σκηνικό αυτό στο Ozzfest του 2005 το ζεύγος είχε μιλήσει και σε παλιότερη συνέντευξή του.

Όταν οι Iron Maiden έπεσαν… θύμα της Sharon Osbourne σε μια επίδειξη αμετροέπειας

Τα όσα ανέφερε η Sharon Osbourne χρονολογούνται πίσω στο 2005. Οι Iron Maiden είχαν ανέβει στη σκηνή του Ozzfest, αλλά… τα όργανα είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς. Τα άτομα αυτά που κουβάλησε η σύζυγος του Ozzy και βρίσκονταν μπροστά στο κοινό, άρχισαν να τους πετούν από μπουκάλια μπίρας και αυγά στην μπάντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ώρα του «The Trooper», στο οποίο παραδοσιακά ο Bruce Dickinson ανεβαίνει στη σκηνή με μια τεράστια βρετανική σημαία, ένας θεατής ανέβηκε στη σκηνή και κουνούσε μια αμερικάνικη σημαία. Το άτομο αυτό φορούσε ένα T-Shirt που έγραφε «Don’t Fuck With Ozzy» («Μην τα βάζετε με τον Ozzy» σε ελεύθερη μετάφραση)…

Ο άνθρωπος αυτός κατέβηκε από τη σκηνή και ο Dickinson απάντησε με το επικό: «These colours don’t fucking run». Μάλιστα, το «These Colours don’t Run» έμελλε να γίνει τραγούδι από τους Iron Maiden στον δίσκο που κυκλοφόρησε ένα χρόνια αργότερα, στο «A Matter of Life and Death». Το όλο σκηνικό έγινε γνωστό ως «Eggfest», λόγω των αυγών που πέταξαν στην μπάντα.


Πηγή