Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Τζέιν Φόντα στα 80 της απολαμβάνει να διαβάζει καλή πορνογραφία

Η αλήθεια είναι ότι με την Τζέιν Φόντα δεν βαριέσαι ποτέ. Η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ έχει τον τρόπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και να χαρίζει ατάκες που τις περισσότερες φορές συζητούνται. Όταν για παράδειγμα ήταν 74 χρόνων είχε δηλώσει ότι η ερωτική της ζωή ήταν καλύτερη από ποτέ και ότι απολάμβανε το σεξ περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τώρα, όπως αναφέρει η Mirror, επιστρέφει με νέες δηλώσεις, πάντα γύρω από την ερωτική της ζωή. Η 8οχρονη σταρ παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει να διαβάζει πορνογραφία. Ωστόσο, ανάμεσα στις επιλογές της δεν είναι το μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του Γκρι», το οποίο βρήκε ιδιαίτερα βαρετό. «Έχω διαβάσει πραγματικά καλή πορνογραφία. Διάβασα και τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» όταν πρωτοβγήκε γιατί ήθελα να δω γιατί γινόταν τόσος ντόρος. Τελικά δεν ήταν πολύ καλό σαν βιβλίο, αν και είμαι χαρούμενη που γράφτηκε γιατί ερέθισε πολλές γυναίκες στις ΗΠΑ. Αυτό είναι καλό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η δήλωση αυτή της Φόντα είναι σχετικά light με εκείνη που είχε κάνει πριν λίγους μήνες και λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον 75χρονο παραγωγό, Ρίτσαρντ Πέρι. Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια σχέσης χώρισε το 2017 και η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι πλέον… «Το έκλεισα το μαγαζάκι εκεί κάτω».

«Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συνεχίζει να είναι ενεργός μετά από κάποια ηλικία. Θα έπρεπε να εξαρτάται από τον καθέναν μας να πάρει μία τέτοια απόφαση» είχε εξηγήσει. Πάντως, σήμερα η 80χρονη σταρ είναι μόνη της, τονίζοντας ότι δεν βγαίνει πια ραντεβού.

localStorage.clear();


Πηγή