Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Τζένιφερ Λόρενς στο πλευρό των παιδιών

Η Τζένιφερ Λόρενς έχει γεννηθεί στη μικρή πόλη του Ίντιαν Χιλς στο Κεντάκι και κάθε χρόνο τιμάει τη γενέτειρά της περνώντας τις διακοπές των Χριστουγέννων εκεί.

Έτσι, τηρώντας την παράδοση που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επισκέφτηκε και φέτος, ανήμερα των Χριστουγέννων, το νοσοκομείο Παίδων Norton στο Λουίσβιλ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η επίσκεψη της, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έγινε γνωστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου στις φωτογραφίες η σταρ του Χόλιγουντ εμφανίζεται χαμογελαστή να παίζει με τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Αλλά και να φωτογραφίζεται με το προσωπικό, φορώντας ένα γκρι πουλόβερ και τζιν παντελόνι, με μπορντό παπούτσια.

Χωρίς μακιγιάζ και τα μαλλιά της να πέφτουν σγουρά στους ώμους της η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τους μικρούς ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό διατηρώντας μία παράδοση που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια.

Η Λόρενς δώρισε το 2016 δύο εκατ. δολάρια στο νοσοκομείο, ιδρύοντας την Μονάδα Καρδιακής Εντατικής Θεραπείας.

Ορισμένες από τις φιλανθρωπικές δράσεις της Τζένιφερ περιλαμβάνουν τη συνεργασία με τα Boys & Girls Clubs της Αμερικής, τους Special Olympics ενώ είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Represent.Us, μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας που επιδιώκει να εγκρίνει νόμους κατά της διαφθοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

localStorage.clear();


Πηγή