Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Τζούλια Ρόμπερτς σε σπάνια throwback φωτό με τα δίδυμα παιδιά της – Εγιναν 18 ετών [εικόνες]

Εορταστική διάθεση έχει η Τζούλια Ρόμπερτς καθώς έχουν γενέθλια τα δίδυμα παιδιά της.

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της, της Χέιζελ και του Φιν, με μια σπάνια throwback φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια.

Περήφανη μητέρα η Τζούλια Ρόμπερτς

Σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, η περήφανη Τζούλια Ρόμπερτς έγραψε: 18, Σας αγαπώ» πλαισιωμένα με χρυσά αστέρια. Στο throwback στιγμιότυπο, η ηθοποιός στέκεται στην κουζίνα του σπιτιού της φορώντας ένα λευκό φόρεμα και κρατά το ένα από τα δύο μωρά της, ενώ το άλλο είναι πλαισιωμένο από πλήθος παιχνιδιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η throwback φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς
Η throwback φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς με τα δίδυμα παιδιά της

Η βραβευμένη ηθοποιός είχε μοιραστεί και πέρυσι μια φωτογραφία των νεογέννητων διδύμων της, για τα γενέθλιά τους, γράφοντας στην λεζάντα: «17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου».

Πώς όμως είναι η οικογενειακή ζωή της Τζούλια Ρόμπερτς; Μιλώντας σε συνέντευξή την στην εκπομπή «This Morning» τον Οκτώβριο, η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον κινηματογραφιστή Ντάνι Μόντερ για πάνω από 20 χρόνια, δήλωσε: «Η υποκριτική είναι το όνειρό μου, αλλά δεν είναι το μόνο μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τόνισε, η «οικογενειακή ζωή δεν είναι πάντα μέλι γάλα» αλλά πρόσθεσε πως παίρνει «πολλή χαρά» από το περνάει χρόνο με την οικογένειά της. «Η ζωή που έχω χτίσει με τον σύζυγό μου και η ζωή που έχουμε χτίσει με τα παιδιά μας, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Το να γυρίζω στο σπίτι στο τέλος της ημέρας, είναι το καλύτερο».

Η Tζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της, Ντάνι
Η Tζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της, Ντάνι

Πηγή