Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η PITSOS για μία ακόμα χρονιά στηρίζει ουσιαστικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» | ΖΩΗ

Τη στήριξή της για μία ακόμα χρονιά ανακοινώνει η Pitsos Οικιακές Συσκευές στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Pitsos σταθερή και διαχρονική υποστηρικτής των δράσεων του οργανισμού πανελλαδικά, προχώρησε για μία ακόμα χρονιά στην κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων των Κέντρων διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους με προβλήματα διαβίωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσθετα, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά οικιακών συσκευών Pitsos κάθε είδους (από πλυντήρια πιάτων, ρούχων και στεγνωτήρια, μέχρι κουζίνες, φούρνους και air conditions) για την κάλυψη των αναγκών στα 11 Σπίτια του οργανισμού στα οποία μεγαλώνουν παιδιά θύματα βίας, στα 3 Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας καθώς και στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ολιστική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Εκπροσωπώντας την Pitsos, ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Marketing Director, BSH Οικιακές Συσκευές δήλωσε: «Δέσμευση και όραμά μας είναι όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να χαρούν και να νιώσουν ως σπίτι τους, κάθε χώρο, στον οποίο περνούν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους. Συνειδητά και με προσήλωση, υποστηρίζουμε και συμβάλλουμε με όλες μας τις δράσεις, ώστε κάθε κατάλληλο σημείο να μπορεί να μετατραπεί σε ένα σπίτι  με θαλπωρή, ζεστασιά και φροντίδα, ένα σπίτι που μπορεί να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ειδικά για τα παιδιά, ο σκοπός αυτός γίνεται αποστολή και κυρίαρχο μέλημά μας.  Έτσι, από το 2018 αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που προκύπτουν και υπηρετώντας ταυτόχρονα τις αρχές ενός βιώσιμου τρόπου ζωής, στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας, με κάθε δυνατό τρόπο, το ανεκτίμητο έργο του Οργανισμού».
 
Εκ μέρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που για μία ακόμα φορά σταθήκατε πλάι μας, στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Κατά τη διάρκεια του 2021, που για όλους ήταν τόσο δύσκολο και απρόβλεπτο, καταφέραμε με τη δική σας συμμετοχή να καλύψουμε μία από τις βασικότερες ανάγκες των παιδιών που στηρίζουμε και των οικογενειών τους, αυτή της ένδυσης. Χάρη στη δημιουργία των Κέντρων διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, που έγιναν πραγματικότητα με την υποστήριξη σας, καταφέραμε η μεγάλη ποσότητα των ειδών ένδυσης που δεχόμαστε από τους συμπολίτες μας, να διατίθενται πεντακάθαρα σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη. Επίσης, με τη σημαντική υποστήριξή σας σε όλους τους χώρους έχουμε οικοσκευές για τις αυξημένες ανάγκες των πολυμελών οικογενειών μας στα Σπίτια μας αλλά και ό,τι άλλο απαιτείται για τη σωστή λειτουργία των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Σας ευχαριστούμε θερμά!»


Πηγή