Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Wonder Woman είναι η «ηρωίδα» της Huawei

Η Gal Gadot, η Ισραηλινή ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο της κινηματογραφικής σούπερ ηρωίδας Wonder Woman, παρουσιάστηκε ως το Πρόσωπο της νέας σειράς Huawei P20 κατά το πάρτι που ακολούθησε την παρουσίαση των ναυαρχίδων της Huawei στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με μερικές εντυπωσιακές παρουσίες, στην οποία βρέθηκε το newsbeast.gr.

Η νέα γενιά smartphones Huawei P20 ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην τεχνολογία αιχμής και το εκλεπτυσμένο στιλ. Η κινέζικη εταιρεία συνδύασε τη λειτουργικότητα με τον προσεγμένο σχεδιασμό, δημιουργώντας τον καλύτερο βοηθό για την καθημερινότητα κάθε χρήστη και για τις ιδέες αυτές, βρήκε την καλύτερη εκπρόσωπο στην Gal Gadot.

Μια μοντέρνα γυναίκα που ξεχωρίζει για τα πιστεύω της, μία ηθοποιό γνωστή για τον επαγγελματισμό της. Μία μητέρα δύο παιδιών, η οποία εναλλάσσεται μεταξύ των οικογενειακών και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Πάνω απ’ όλα, όμως, ένα δημιουργικό μυαλό που αναζητά εμπνεύσεις, που χρειάζεται έναν «σύμμαχο» στις καθημερινές της υποχρεώσεις, έναν αξιόπιστο βοηθό ο οποίος θα διαχειριστεί τα πάντα για λογαριασμό της, προσφέροντάς της παράλληλα κάμερα τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας.

hwapsr9 hwapsr10

Η Ισραηλινή θεωρεί τον εαυτό της όχι απλώς ηθοποιό, αλλά καλλιτέχνη, αναζητώντας την έμπνευση παντού. «Τραβάω αμέτρητες εικόνες, προκειμένου να ικανοποιήσω τον καλλιτέχνη που κρύβω μέσα μου και αρχικά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η τεχνητή νοημοσύνη στη ζωή μου. Χρησιμοποιώντας το Huawei P20 Pro, αντιλήφθηκα όλες εκείνες τις λεπτομέρειες για τις οποίες δεν θα πρέπει να ανησυχώ πλέον, όπως την επιλογή της γωνίας ή του φωτισμού σε μια φωτογραφία ή της καλύτερης εικόνας για χρήση στα social media».

Η Huawei διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτες όπως η Leica, για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών της. Χάρη στην τριπλή κάμερα τεχνητής νοημοσύνης, ο καθένας μπορεί πλέον να τραβήξει τις εκπληκτικές φωτογραφίες που επιθυμεί, αντί να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες μέτριες.

hwapsr1 hwapsr4

Τα smartphones της σειράς P20 της Huawei καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πρωτοπόρων χρηστών, των αυθεντιών των social media, των influencers, των ηγετών της σύγχρονης ποπ κουλτούρας: όλους εκείνους που δεν αντιπροσωπεύουν απλά το μέλλον, αλλά το δημιουργούν. Η Gal Gadot συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Η δουλειά της τη στέλνει σε όλα τα μέρη του πλανήτη και μέσα από τα ταξίδια της κρατά πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις της, ώστε να τις μοιραστεί με τους φίλους της.

Η Gal εξήγησε τον ρόλο της τεχνολογίας στη ζωή της: «Αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μου και ούσα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή μου. Τη χρησιμοποιώ για να αποτυπώσω κάθε σημαντική στιγμή στα επαγγελματικά μου ταξίδια και τις αποδράσεις με την οικογένειά μου, ενώ παράλληλα επιζητώ τη μεγάλη αυτονομία και τη λειτουργία ταχείας φόρτισης για να είμαι βέβαιη πως θα καλύψω πλήρως τα “θέλω” μου, χωρίς διακοπές».

Δείτε τις δηλώσεις της στο video του newsbeast.gr:

Η επιλογή της 33χρονης σταρ ως το πρόσωπο της Huawei μοιάζει απόλυτα φυσική, καθώς έχει πλήρη επίγνωση των δυνατών της, με την οξυδέρκειά της να αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες στον πλανήτη. Gal Gadot και Huawei αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αξίες: πιστεύουν στους αγωνιστές της καθημερινότητας, επιδιώκουν την τελειότητα και πάνω απ’ όλα, παραμένουν πιστοί και ακολουθούν τα όνειρά τους.

Για την Gal το smartphone δεν είναι απλά εργαλείο, αλλά ένας τρόπος έκφρασης του προσωπικού της στιλ και ένας συνεργάτης που μπορεί να τη βοηθήσει να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Τα P20 και P20 Pro φιλοδοξούν να εμπνεύσουν τους χρήστες να δουν, να νιώσουν και να κάνουν περισσότερα. Οι νέες ναυαρχίδες της Huawei έρχονται να προσφέρουν premium εμπειρίες στους καταναλωτές, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο για τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογίας και στιλ με τον προσεγμένο σχεδιασμό και τα όμορφα χρώματά τους. Μήνυμα που πέρασε μέσα από το video με πρωταγωνίστρια την Ισραηλινή.

Jim Xu: Εστιάζουμε στην τεχνολογία της φωτογραφίας

Το βάρος που δίνει η Huawei στην τεχνολογία της φωτογραφίας φάνηκε και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των P20 και P20 Pro από τον Richard Yu, CEO της εταιρείας, αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Jim Xu, επικεφαλής Πωήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Jim Xu, το τμήμα R&D της Huawei, τομέας στον οποίον η εταιρεία επενδύει μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού της, εστιάζει στην εξέλιξη της κάμερας και δυνατοτήτων που προσφέρει μέσα από μια τόσο λεπτή και κομψή συσκευή. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει κάνει μεγάλο βήμα προόδου σε σχέση με τους ανταγωνιστές της στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Όπως χαρακτηριστικά απάντησε, έπειτα από ερώτηση του newsbeast.gr, το smartphones θα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην καθημερινότητα των χρηστών, αλλά δεν θα αντικαταστήσουν τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα desktops ή τα laptops.

Για να συνεχίσει να προοδεύει η Huawei, ο Jim Xu είπε ότι θα συνεχίσει να επιδιώκει συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας, αλλά ότι βασική επιδίωξη είναι να προοδεύει σταθερά η ίδια και να γίνεται συνεχώς καλύτερη σε κάθε τομέα. «Βασικός ανταγωνιστής μας, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός», σημείωσε και με τα P20 και P20 Pro είναι δεδομένο ότι έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά.

hwapsr5 hwapsr6hwapsr3 hwapsr11 hwapsr2hwapsr8 hwapsr12hwapsr13

localStorage.clear();


Πηγή