Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί γιατί κολυμπά γυμνός: «Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει»

Θανάσης Ευθυμιάδης: Φωτογραφίζει τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς γυμνή να κάνει λασπόλουτρο

Αν και νέος στον κόσμο του Instagram – μόλις τον περασμένο Ιούλιο άνοιξε λογαριασμό – ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει καταφέρει με αναρτήσεις του να τραβά το ενδιαφέρον. Η πιο πρόσφατη ήταν το μήνυμά του προς τους κυνηγούς με αφορμή την κυνηγετική περίοδο που ξεκίνησε.

Άλλωστε, ο ηθοποιός μέσα από το Instagram θέλει να μοιράζεται τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του ακολούθους. Όπως είχε κάνει σε άλλη ανάρτησή του, όπου σε εκείνη εξηγούσε γιατί του αρέσει να κολυμπά γυμνός.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ανέβασε μία φωτογραφία της συζύγου του, Άννας Δημητρίεβιτς, η οποία απολαμβάνει το λασπόλουτρό της, ενώ έχοντας εμπιστοσύνη στον αγαπημένο της ποζάρει στο φακό του γυμνή μέσα στις θεραπευτικές λάσπες.

«Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπολουτρα! Μοναδική εμπειρία. Το σώμα  βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθειες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ) Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου.

Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η οποία έλαβε «βροχή» από likes και σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν περνάτε από Καβάλα, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε στα ιαματικά λασπολουτρα! Μοναδική εμπειρία. Το σώμα  βουλιάζει μέσα στο ρευστό χώμα. Η Γη σε καταπίνει και σε θεραπεύει (δερματικά, αρθροπαθειες, ως καλλυντικό σκεύασμα κλπ) Χωμάτινο άγαλμα στη φώτο η Άννα μου. Την αγαπώ γιατί με εμπιστεύεται και βουτάει ακόμα και στις λάσπες μαζί μου😍😍😜!! #mudbath #mymuse #naturelovers #natureheals #greeknature

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις




Πηγή