Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Influencer πήγε στη Σαντορίνη να δει το ηλιοβασίλεμα: Ελάχιστοι φορούσαν μάσκα

Influencer πήγε στη Σαντορίνη να δει το ηλιοβασίλεμα: Ελάχιστοι φορούσαν μάσκα

Το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη είναι στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Μπορεί ο κορονοϊός να έχει κάνει επέλαση -και στην Ελλάδα- όμως ακόμα κάποιοι ατρόμητοι influencers ταξιδεύουν για να δείξουν τις ομορφιές του κόσμου σε όλους τους followers τους.

Έτσι έκανε και η 27χρονη Katie Giorgadze  που επισκέφτηκε τη Σαντορίνη, θεωρώντας ότι η πανδημία θα έχει αποτρέψει τους φετινούς ταξιδιώτες από μια επίσκεψη σε διάσημα ελληνικά νησιά.

Μπορεί το νησί να έχει τον μισό κόσμο σε σχέση με πέρσι, όπως της είπαν οι ντόπιοι, όμως ακόμα και έτσι ο κόσμος ήταν αρκετός σύμφωνα με την Giorgadze.

Μάλιστα η 27χρονη περιέγραψε τη στιγμή που πήγε να δει το περίφημο ηλιοβασίλεμα μετά την προτροπή των ντόπιων ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τον επισκέπτη να χαρεί το νησί σε συνθήκες ηρεμίας.

«Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα από τον κόσμο στην Οία. Αν αυτό δεν ήταν πολυκοσμία για τους ντόπιους δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς ήταν τα προηγούμενα χρόνια» είπε.

«Πολλοί επισκέπτες δεν φορούσαν μάσκες. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να πάμε κάπου πιο απόμερα. Μόλις ο ήλιος έδυσε οι περισσότεροι έφυγαν» πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We went to watch the famous Santorini sunset 🌅 This is the behind the scene that most of the influencers didn’t show you! But in reality, the locals told us that this place is much less crowded than in previous years. It also got pretty empty after the sun sets in the sea!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATIE GIORGADZE (@katie.one) στις

Παρά την πολυκοσμία η Katie είπε ότι ένιωσε ασφαλής στο ταξίδι της στην Ελλάδα. Το προσωπικό των καταστημάτων φορούσε μάσκα και έπαιρνε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Όμως επικρατούσε γενικότερα ένα πολύ πιο χαλαρό κλίμα σε σχέση με άλλες χώρες και συγκεκριμένα με την Ιταλία, όπου είχε πρόσφατα ταξιδέψει.

«Κάναμε ένα road trip στη βόρεια Ιταλία και όλα τα μέρη ήταν άδεια, είτε ήμασταν σε κάποιο χωριό είτε σε μια μεγάλη πόλη. Νιώσαμε ότι ήμασταν οι μοναδικοί τουρίστες. Γι΄αυτό δεν περιμέναμε να βρούμε κόσμο φέτος στη Σαντορίνη» ανέφερε.

«Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά. Σε αντίθεση με την Ιταλία κανείς δεν πίεζε τους τουρίστες να φορούν μάσκα μέσα στα κτίρια και στους δρόμους, αφού όμως κρατούσαν αποστάσεις υποθέτω ότι ήταν οκ, εκτός από το ηλιοβασίλεμα» κατέληξε.

(εξωτερική φωτογραφία αρχείου)




Πηγή