Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απάντησε σε ερωτήσεις στο Instagram -Η απώλεια κιλών, οι κρίσεις άγχους

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram, απάντησε σε ερωτήσεις για την υγεία της και τη ζωή της μετά την περιπέτεια που έζησε.

«Είμαι έτοιμη για όλα! Τι θέλεις να με ρωτήσεις;», γράφει στη λεζάντα των stories που ανάρτησε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ζητώντας από τον κόσμο που την ακολουθεί να ρωτήσει ό,τι θέλει να μάθει για εκείνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα stories με τις ερωταπαντήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με χαλαρή διάθεση, δίπλα σε μια πισίνα.

Μέσα από τις απαντήσεις που δίνει, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τονίζει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, εμφανίζεται όμως χαρούμενη, αισιόδοξη, «χωρίς χρόνο για χάσιμο», όπως η ίδια λέει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά σε ερωτήσεις στο Instagram

Σε ερώτηση σχετική με τα κιλά της και πόσα έχασε όσο ήταν στο νοσοκομείο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε ότι πράγματι αδυνάτισε, και αναφέρει συγκεκριμένα πως έφτασε, μετά από τα χειρουργεία, στα 49 κιλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, σύμφωνα με απάντηση που έδωσε σε άλλο story, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει φτάσει στα 54-55 κιλά.

Για τις ουλές που έχουν μείνει στο σώμα και το πρόσωπό της μετά την αποτρόπαια επίθεση που δέχτηκε, και για το εάν συνεχίζει να πονά στα σημεία αυτά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά ότι πλέον δεν πονάει σε καθημερινή βάση, αλλά πως οι ουλές την «τραβάνε» και την ενοχλούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «δεν έχει χρόνο για χάσιμο»

Όσον αφορά την ψυχική της υγεία, την ψυχολογική της κατάσταση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει ότι πέρασε μια πρόσφατη, έντονη κρίση άγχους, αλλά ότι τώρα προσπαθεί να βρει πάλι τις ισορροπίες της.

Τέλος, στην ερώτηση «Θα πήγαινες να δεις αυτήν που σου έριξε το βιτριόλι», η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά σύντομα αλλά περιεκτικά, λέγοντας απλώς «Δεν έχω χρόνο για χάσιμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή