Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Roland Garros: Προκρίθηκε χωρίς… δράμα ο Ζβέρεφ -Κέρδισε τον Νακασίμα με 3-0 σετ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros μετά τη νίκη του με 7-6(2), 6-3, 7-6(5) επί του Αμερικανού Μπράντον Νακασίμα.

Ο Γερμανός, άλλωστε, έψαχνε την αντίδραση μετά το θρίλερ των πέντε σετ που είχε προηγηθεί στον προηγούμενο γύρο στο Γαλλικού Όπεν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ανέβασα πολύ το επίπεδό μου σήμερα, ήταν ένας διαφορετικός αγώνας. Το προτιμώ αυτό. Αυτό είναι πολύ καλύτερο για μένα, δεν χάνω πολλά μαλλιά… Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική», είπε ο Ζβέρεφ, ο οποίος στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράλες.

Ο 20χρονος Νακασίμα δεν είχε κερδίσει ποτέ παίκτη που βρίσκεται στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν φαινόταν σε θέση να το κάνει μετά την αγχωτική εκκίνηση του Ζβέρεφ. Ο Αμερικανός πάλεψε να διαχειριστεί την ακατέργαστη δύναμη του Γερμανού, αλλά σταδιακά υπέκυψε στην ανωτερότητα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζβέρεφ δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ αλλά εν τέλει πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Roland Garros

Ο Ζβέρεφ μπήκε αγχωμένος στο πρώτο σετ, αλλά βρήκε λύσεις στο τάι μπρέικ για να το πάρει με 7-6. Ο Γερμανός έκανε μπρέικ για το 3-1 στο δεύτερο σετ και εξαργυρώνοντας το backhand του κράτησε το προβάδισμα και δεν ανησύχησε μέχρι το 6-3.

Ο αγώνας φαινόταν να είναι στην… τσέπη του Ζβέρεφ όταν πήρε το σερβίς του Νακασίμα για να ανοίξει το προβάδισμα σε 3-2 στο τρίτο σετ, αλλά το Νο75 του κόσμου αντέδρασε και οδήγησε τον αγώνα σε ακόμη ένα τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιονίκης έμεινε πίσω 4-2, αλλά βρήκε τις καλύτερες γωνίες για να το ανατρέψει και να εξασφαλίσει τη νίκη με 7-5.


Πηγή