Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ αγόρασαν το πρώτο τους κοινό σπίτι

Η Κάιλι Τζένερ είναι το νεότερο μέλος της διάσημης οικογένειας των Καρντάσιανς-Τζένερ. Και η πιο πετυχημένη, με το λογαριασμό της να είναι «εξωφρενικά» φουσκωμένος. Η 20χρονη ριάλιτι σταρ αποδεικνύεται ότι διαθέτει ένα επιχειρηματικό δαιμόνιο και αυτός είναι ο βασικός λόγος που της έχει αποφέρει εκατομμύρια δολάρια και την έχει καταστήσει ανάμεσα στις πλουσιότερες κυρίες της αμερικανικής showbiz.

Η Κάιλι είναι και μία μικρομάνα, αφού τον περασμένο χειμώνα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τράβις Σκοτ. Και τώρα, όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται με το σύντροφό της να ανοίξουν με κάθε επισημότητα και τυπικότητα το νέο τους σπιτικό. Έτσι, το νεαρό ζευγάρι αγόρασε μία πολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη, αφού ξόδεψε 13,5 εκατ. δολάρια για την αγορά της.

Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για την οικογένεια της Κάιλι, ενώ δεν του λείπει η χλιδή. Διαθέτει μία πισίνα τεραστίων διαστάσεων, σαλόνι με ανοιχτό ταβάνι, κρεβατοκάμαρες με μπαλκόνια, μια τεράστια κουζίνα, ξενώνα, ενώ έχει κι έναν τεράστιο κήπο με πολλά δέντρα, που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα που αποζητά το διάσημο ζεύγος.

Πάντως, για την Κάιλι Τζένερ αυτό δεν είναι το πρώτο της σπίτι, αφού διαθέτει άλλα δύο, ενώ πριν λίγο καιρό είχε πουλήσει την έπαυλη της στο Λος Άντζελες για 6.7 εκατ. δολάρια. Πριν λίγο καιρό, το Forbes την είχε ανακηρύξει ως την πιο «ισχυρή και νεότερη αυτοδημιούργητη επιχειρηματία», μιας και η προσωπική της περιουσία αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

localStorage.clear();


Πηγή