Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κάνιε Γουέστ: Νέο αντισημιτικό παραλήρημα -«Αγαπώ τον Χίτλερ και τους Ναζί»

Νέα αντισημιτικά σχόλια από τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, σε εμφάνισή του στον ιστότοπο InfoWars.

Ο Γουέστ επαίνεσε τον Χίτλερ, υποστηρίζοντας ότι το ναζιστικό καθεστώς ήταν, στην πραγματικότητα, καλό για τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, ανάλογες αντισημιτικές δηλώσεις του, τον οδήγησαν στην απώλεια επιχειρηματικών συμφωνιών με την Balenciaga και την Adidas.

Όταν ο παρουσιαστής είπε ότι «δεν του άρεσαν οι Ναζί», καθώς η εκπομπή μεταφέρθηκε σε διαφημιστικό διάλειμμα, ο Κάνιε Γουέστ παρενέβη. «Μου αρέσει ο Χίτλερ», είπε.

«Πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα», είπε ο Κάνιε Γουέστ μετά την επιστροφή από το διάλειμμα, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Κάθε άνθρωπος έχει να συνεισφέρει κάτι πολύτιμο, ειδικά ο Χίτλερ», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ο Κάνιε Γουέστ ο οποίος εμφανίστηκε με μάσκα, κατέκρινε πολλά από τα θέματα τα οποία παίχτηκαν.

«Έχετε ένα κόλλημα με τον Χίτλερ» του είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος φαινόταν αμήχανος από τα αντισημιτικά σχόλια του Κάνιε Γουέστ.

«Λατρεύω τους Εβραίους αλλά αγαπώ και τους Ναζί»

Λίγο αργότερα, συνέχισε να αποκρούει τα κολακευτικά σχόλια του Γουέστ για τον Χίτλερ και τους Ναζί, ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε. «Δεν μου αρέσει η λέξη “κακό” δίπλα στους Ναζί», είπε. «Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί».

«Έκαναν και καλά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουμε να διώχνουμε τους Ναζί όλη την ώρα», πρόσθεσε ο Κάνιε.

«Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο», πρόσθεσε ο ράπερ.


Πηγή