Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Squid Game: Δικάζεται για σεξουαλική παρενόχληση ο «Παίκτης 001»

Ο «Παίκτης 001» της σειράς φαινόμενο του Netflix, Squid Game, θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του.

Ο ηθοποιός Yeong-su, ή αλλιώς «Παίκτης 001» του Squid Game, κατηγορείται από μία γυναίκα, ότι την άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο το 2017.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ξένων ΜΜΕ, το δικαστήριο της Seongnam στη Νότια Κορέα απήγγειλε, μέσω της εισαγγελίας, κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον 78χρονο αστέρα της σειράς του Netflix. Η δίκη του θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξιωματούχος της εισαγγελίας σημείωσε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιώσει περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του Yeong-su.

Το κανάλι JTBC μετέδωσε ότι η άγνωστη γυναίκα υπέβαλε αρχικά καταγγελία εναντίον του τον Δεκέμβριο του 2021, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια συνάντησής τους το 2017.

«Της κράτησα απλώς τα χέρια», δηλώνει ο Yeong-su

Ο Yeong-su αρνείται τις κατηγορίες τονίζοντας ότι απλά «της κράτησε τα χέρια για να της δείξει το δρόμο» ενώ περπατούσαν γύρω από μια λίμνη.

Το JTBC μετέδωσε ότι ο Yeong-su είπε πως είχε ζητήσει συγγνώμη, όχι επειδή αναγνώρισε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά επειδή η γυναίκα φέρεται να του είπε ότι «δεν θα το έκανε θέμα εάν της ζητούσε συγγνώμη».

Ο «Παίκτης 001» είχε γράψει ιστορία καθώς στα 77 του χρόνια, έγινε ο πρώτος Κορεάτης ηθοποιός με τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός ήταν και ο πρώτος Κορεάτης που προτάθηκε και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο 2021 σε εκπομπή της Νότιας Κορέας, ο Yeong-su είχε δηλώσει ότι, από τότε που άρχισε να προβάλλεται η σειρά, η ζωή του έχει αλλάξει σημαντικά: «Νιώθω σαν να είμαι στον αέρα. Δυσκολεύομαι να ηρεμήσω και να συγκρατηθώ. Όταν πηγαίνω σε καφετέριες ή άλλα μέρη, αποκτώ αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, το να είσαι ένας διάσημος ηθοποιός, είναι δύσκολο».


Πηγή