Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Κάτια Ζυγούλη: Η παιδική φωτογραφία και το χρώμα που δεν αγαπά, αλλά πάντα της φορούσαν

Κάτια Ζυγούλη: Η παιδική φωτογραφία και το χρώμα που δεν αγαπά, αλλά πάντα της φορούσαν

Μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και συγκεκριμένα όταν ήταν μωρό (λίγο πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής της) ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Κάτια Ζυγούλη. Μάλιστα, στη λεζάντα με την οποία τη συνόδευσε αποκάλυψε πως αν και το κόκκινο δεν της αρέσει ως χρώμα, για κάποιο λόγο πάντα της φορούσαν ρούχα σε αυτή την απόχρωση.

Επίσης, το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια στην ίδια λεζάντα γράφει ποια συμβουλή θα έδινε στον μικρότερο εαυτό της και είναι η ίδια που δίνει στα τέσσερα παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον Σάκη Ρουβά.

«Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις




Πηγή