Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, καθώς το περασμένο Σάββατο (13/6) ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και η χαρά του είναι μεγάλη, ενώ δε σταμάτησε να ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από το μαιευτήριο στο Λος Άντζελες, όπου γεννήθηκε ο γιος του.

Άλλωστε, ο Βασιλόπουλος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική με την αγαπημένη του. Λίγες ώρες πριν, ο ηθοποιός ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του, όπου αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν και είναι, Απόλλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

On the 13th of June,at 4:54 am ,our baby Apollo came to this world!The miracle of life ,the biggest chapter of my life ,the reason I will be living my life from now on.The feeling…IMMACULATE,the joy…INDESCRIBABLE!Who ever has kids will understand me!Who ever doesn’t …well you better start working on it!Priceless!I feel forever grateful to you @oncolourground for this lifetime gift! #father #parent #meaningoflife #family #apollo #fatherhood #unconditionallove #baby #babyboy #truelove #balance #love #christosvasilopoulos #LA #summerboy #laboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Vasilopoulos (@vasilo1) στις

«Στις 13 Ιουνίου ο γιος μας, Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να το βάλει μπροστά…» έγραψε, μεταξύ άλλων στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.




Πηγή