Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Κερδίστε το εντυπωσιακό iPhone 11 Pro Max 256GB Space Grey

Κερδίστε το εντυπωσιακό iPhone 11 Pro Max 256GB Space Grey

Το newsbeast.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα εντυπωσιακό iPhone, το 11 Pro Max 256GB, για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις, να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να σερφάρετε ασταμάτητα και φυσικά να βγάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες!

Για να κάνετε δικό σας το κινητό, μπείτε στο Instagram του newsbeast.gr.

Ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Apple σε smartphone

Το iPhone 11 Pro Max είναι ό,τι πιο προηγμένο τεχνολογικά έχει να προσφέρει η Apple στη μεγάλη και πάντα ενδιαφέρουσα γκάμα της από smartphones. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει έρθει ισχυρότερο, ταχύτερο και πιο εξοπλισμένο από ποτέ και περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελε ένας χρήστης να του προσφέρει, προκειμένου να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Η συσκευή τροφοδοτείται από έναν εξαπύρηνο επεξεργαστή και chipset Apple A13 Bionic και Neural Engine τρίτης γενιάς, «τρέχει» με λογισμικό iOS 13 που διαθέτει νέα εμφάνιση και βελτιώσεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη, καθιστώντας ακόμα ταχύτερη και πιο συναρπαστική τη χρήση της. Χάρη στην εντυπωσιακή «καρδιά» της συσκευής, η εμπειρία gaming και η λήψη φωτογραφιών περνούν σε άλλο επίπεδο.

Επίσης, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξήθηκε στο μοντέλο αυτό κατά 5 ώρες σε σχέση με το iPhone XS Max. Μάλιστα, με μια μόνο φόρτιση, το iPhone 11 Pro Max υπόσχεται διάρκεια μπαταρίας μιας ολόκληρης ημέρας και με χρήση του fast charging μπορεί να φορτίσει έως και το 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά.

Η συσκευή είναι χωρητικότητας 256 GB με 6 GB RAM. Έτσι, ο χρήστης της δεν θα έχει κανέναν… πονοκέφαλο όσον αφορά τον χώρο που καταλαμβάνουν φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, με την αποθήκευσή τους να γίνεται πιο άνετα από ποτέ.

Με οθόνη Super Retina XDR στις 6.5 ίντσες, τεχνολογίας OLED, το iPhone 11 Pro Max προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων και αξιοζήλευτο λόγο αντίθεσης 2000000:1, κάτι που επιτρέπει την υπέρτατη εμπειρία προβολής. Ο κάτοχός του μπορεί να παρακολουθεί HDR ταινίες και σειρές, με την εμπειρία να γίνεται απολαυστική.

Εντυπωσιακές είναι οι δυνατότητες που προσφέρει σε λήψη βίντεο και φωτογραφιών, χάρη στο επαναστατικό σύστημα τριπλής κάμερας με αισθητήρες 12 MP Ultra Wide, 12 MP Wide και 12 MP Telephoto. Έτσι, δίνει πληθώρα επιλογών στον χρήστη, χωρίς πολυπλοκότητα, ενώ ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού οι λήψεις είναι ασύλληπτα υψηλής ποιότητας. Όσον αφορά την TrueDepth Camera 12 MP, αποτελεί ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τους χρήστες των social media, καθώς χαρίζει επαγγελματικού επιπέδου selfies.

Το iPhone 11 Pro Max διαθέτει ασυναγώνιστη αντοχή σε οποιοδήποτε ατύχημα, λόγω του ανθεκτικού γυαλιού και στις δύο όψεις, ενώ είναι ανθεκτικό και στο νερό μέχρι 4 μέτρα για έως 30 λεπτά.

Για να κάνετε δικό σας το κινητό, μπείτε στο Instagram του newsbeast.gr.




Πηγή