Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κλιντ Ίστγουντ: Δεν πίστευα ότι η Lady Gaga ήταν κατάλληλη για το «A Star is Born»

Ο βετεράνος σκηνοθέτης και ηθοποιός του Χόλιγουντ Κλιντ Ίστγουντ δήλωσε ότι είχε αμφιβολίες για το πώς θα ανταποκριθεί η Lady Gaga στον ρόλο της Άλι Μέιν στο remake της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται» (A Star is Born).

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν η κατάλληλη για τον ρόλο» είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094459892-0’); });

Ο Κλιντ Ίστγουντ είχε αρχικά προσεγγιστεί για να σκηνοθετήσει την ταινία, προτού ο ηθοποιός, Μπράντλεϊ Κούπερ αποφασίσει να αναλάβει το σκηνοθετικό τιμόνι.

Η ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» πρόσφατα απέσπασε τέσσερις υποψηφιότητες για τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards) και από τον Οκτώβριο που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες εισπράττει θετικές κριτικές.

Μιλώντας στο ExtraTV, ο θρυλικός ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε: «Νομίζω ότι ο Κούπερ έκανε πολύ καλή δουλειά. Πολλά πράγματα, για τα οποία δεν ήμουν σίγουρος … όπως το ότι ήθελε [τη Lady Gaga] … Δεν ήμουν σίγουρος ότι είχε δίκιο γι’ αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι εκπληκτική σε αυτό».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε με θαυμασμό για το εργασιακό ήθος της Lady Gaga.

«Έπρεπε να αγωνιστούμε για να γυρίσουμε αυτή την ταινία και αισθάνθηκα από νωρίς ότι ήταν έτοιμη να εργαστεί για να κάνει μια απίστευτη απόδοση του ρόλου» εξήγησε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όταν αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω την ταινία, δεν είχαμε δημιουργήσει τους χαρακτήρες, την Άλι και τον Τζακ και πραγματικά προχωράς με το ένστικτο – και στη συνέχεια ελπίζεις ότι το εργασιακό ήθος είναι εκεί, ώστε να μπορείς να δεις ότι το ένστικτο αποδίδει καρπούς και αναπτύσσεται. Εκείνη έκανε όλα αυτά τα πράγματα» είπε ο Κούπερ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή