Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη, τρυφερή ανάρτηση της Χεορχίνα Ροντρίγκεθ μετά τον θάνατο ενός από τα δίδυμα

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, μετά την απώλεια του ενός εκ των δίδυμων παιδιών με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν από δέκα ημέρες περίπου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι πέθανε το ένα από τα δίδυμα παιδιά του, στη γέννα. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έγκυος σε δίδυμα, ωστόσο το ένα από τα δύο παιδιά, το αγοράκι, δεν άντεξε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πριν από μία εβδομάδα μία ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μία οικογενειακή φωτογραφία, μετά την απώλεια του ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών του.

H Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και ο συγκινημένος Κριστιάνο Ρονάλντο

Και χθες, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram αναρτώντας μία φωτογραφία του γνωστού ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι συγκινημένος και με το δάχτυλό του δείχνει ψηλά, την ώρα που είναι στο γήπεδο.

Το μόνο σχόλιο που έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, ήταν να αφήσει μία καρδιά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να σχολιάσουν εκφράζοντας τη συμπεράστασή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή