Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κωνσταντίνος Καζάκος: Μίλησε για την κόρη του -«Δεν φοβήθηκα να ασχοληθεί με την υποκριτική, είναι τσαμπουκαλού»

Για την κόρη του, Τζένη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It» όπου μίλησε για την παράσταση, «Άγουρα Κεράσια» όπου πρωταγωνιστεί και η πρώην σύζυγός του, Τάνια Τρύπη, αλλά και η κόρη τους, Τζένη Καζάκου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη συνεργασία του με την Τάνια Τρύπη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε: «Είναι πολύ καλά, έχουμε παίξει και παλιά μαζί, ήμασταν και στο Κόκκινο Ποτάμι. Είναι μία εξαιρετική ηθοποιός. Με την Τάνια συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Συνεννοούμαστε πολύ καλά» ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «συμμετέχει και η κόρη μας στην παράσταση, υποδύεται την κόρη. Είναι αγριεύτικο να ακούω τη φωνή της στο έργο και να γίνονται αυτά που γίνονται».

Κωνσταντίνος Καζάκος: Τι είπε για την κόρη του, Τζένη

Σε ερώτηση για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, δήλωσε: «Δεν φοβήθηκα όταν η κόρη μου, μου είπε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα την απέτρεπα από το να γίνει ηθοποιός λόγω αυτών που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ στέρεο παιδί, είναι και τσαμπουκαλού και είναι και δύο μέτρα».

Τέλος, σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος σημείωσε: «Περνάω πολύ καλά και είμαι πολύ καλά. Από τον έρωτα πρέπει να κυριαρχούνται όλοι οι άνθρωποι», επισημαίνοντας πως «δεν ξέρω τίποτα για έναν νέο γάμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή