Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σία Κοσιώνη: Η επική ατάκα της στον Νίκο Μουτσινά: «Πες την αλήθεια, με συμπαθούσες;» -«Είχα θέμα αλλά…»

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι», βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη Σία Κοσιώνη: «Η εκπομπή αυτή σε αγαπάει πολύ!», με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού να σχολιάζει: «Μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Πες την αλήθεια… Όταν ήσουν στον Alpha, με συμπαθούσες;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επική ατάκα της Σίας Κοσιώνη και η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

«Έρχονταν τότε και μου έλεγαν, ”αυτός ο Μουτσινάς συνέχεια σε κράζει”. Εγώ έλεγα, ”εντάξει η δουλειά του είναι”. Και μου έλεγαν, ”όχι, σε μισεί”», του είπε όλο νόημα η Σία Κοσιώνη καθώς όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, κόσμος την πλησίαζε και της έλεγε ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν τη συμπαθούσε, εξαιτίας της κριτικής που ασκούσε στο ντύσιμό της.

«Αυτά μου τα έλεγαν στο σούπερ μάρκετ, οι συγγενείς, οι φίλοι… Δεν μου τα έλεγαν στο κανάλι», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Κοίτα… Είχα θέμα, αλλά άκου τι θέμα είχα! Όχι ότι δεν σε συμπαθούσα αλλά ακριβώς επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες που λένε τα δελτία. Θεωρούσα πως ήσουν πολύ μετρημένη», με τη Σία Κοσιώνη να απαντά: «Ήμουν. Είχες δίκιο. Ενδυματολογικά έχω απελευθερωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Μουτσινάς… προκάλεσε τον Κώστα Μπακογιάννη

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε τον σύζυγό της Σίας Κοσιώνη και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να πάει στην εκπομπή του.

«Θα ήθελα να έρθει! Προκαλωωω τον Κώστα Μπακογιάννη να έρθει στο Καλό Μεσημεράκι. Πιστεύω μάς βλέπει», είπε ο παρουσιαστής.


Πηγή