Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Λάκης Γαβαλάς: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι για το ευτελές των χιλιάδων λαμπτήρων γύρω – γύρω

Λάκης Γαβαλάς: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι για το ευτελές των χιλιάδων λαμπτήρων γύρω – γύρω

«Είχα κουραστεί γιατί είχα αναλάβει πάρα πολλά projects» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς εξηγώντας πως η καραντίνα είναι μια ευκαιρία για ξεκούραση για εκείνον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

Ο σχεδιαστής ο οποίος συμμετέχει στο «My Style Rocks» και πήρε τη θέση του Χάρη Χριστόπουλου στην κριτική επιτροπή μίλησε και για την σχέση του με τον προκάτοχο του. «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μου με τον Χάρη. Βαριέμαι να μαλώνω με τους ανθρώπους» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής εξομολογήθηκε πως του έχει γίνει και πρόταση να συμμετέχει στο «Survivor». «Τους είπα όταν μου έγινε πρόταση ότι κάθε πρώτη του μήνα πρέπει να δίνω το “παρών” στο αστυνομικό τμήμα. Εγώ πάντως κάνω τις γυμναστικές μου και αυτό αν θες μπορούμε να το πούμε προετοιμασία» ανέφερε.

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε και την συμμετοχή της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο «Just 2of Us» λέγοντας: «Η Ζωζώ είναι ένα φαινόμενο ανθρώπου. Είναι μια γυναίκα που πρέπει να δίνει μηνύματα. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι για άλλου είδους χειροκρότημα πολύ της κουλτούρας, όχι για το ευτελές των χιλιάδων λαμπτήρων γύρω γύρω. Η Ζωζώ έπρεπε να αφήσει τον μύθο της να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Αυτή είναι η δική μου άποψη».


Πηγή