Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Λιάγκας-Σκορδά: Πώς αντέδρασαν όταν καλεσμένη τούς είπε on air «Γιατί χωρίσατε; Σας βλέπω ταιριαστούς»

Εναν απολαυστικό διάλογο με τη Δήμητρα Παπαδήμα είχαν στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Πιο συγκεκριμένα, όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η κουβέντα πήγε στην προσωπική ζωή της Δήμητρας Παπαδήμα, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για ποιον λόγο είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε η Δήμητρα Παπαδήμα θέλησε να αντιστρέψει το ερώτημα και ρώτησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα «Εσείς γιατί χωρίσατε ρε παιδιά;».

«Εμείς χωρίσαμε και ζούμε σε διαφορετικά σπίτια. Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι», απάντησε στην ηθοποιό ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει «Και θα συνεχίσουμε να ζούμε σε άλλα σπίτια».

«Κακώς! Σας βλέπω πολύ ταιριαστούς», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει «Στην εκπομπή, όχι στη ζωή! Στη ζωή γι’ αυτό χωρίσαμε». «Ωχ, ωχ!», είπε, στο τέλος, η ηθοποιός.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καλεσμένοι της εκπομπής αναρωτιούνται γιατί οι δύο παρουσιαστές πήραν διαζύγιο και έδωσαν τέλος στον γάμο τους.

Πριν λίγους μήνες ο Στέλιος Ρόκκος τους είπε να τα ξαναβρούν γιατί είναι πολύ ταιριαστοί ενώ ο Θέμης Αδαμαντίδης αναρωτιόταν αν έπρεπε να ευχηθεί κάτι on – air, καθώς είχε την εντύπωση πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξαναπαντρεύονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αντέδρασε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην ερώτητη της Δήμητρας Παπαδήμα:

Ενας μικρός αμήχανος διάλογος με σαφή μηνύματα.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχους γιους τον Γιάννη και τον Δημητρη, τους οποίους μεγαλώνουν μαζί. Μετά το διαζύγιό τους και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, δεν έπαψαν όμως ούτε στιγμή να έχουν επικοινωνία και πολύ καλή συνεργασία για το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Πέρυσι, και για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό τους, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά τηλεοπτικά, με την παρουσιάστρια, μάλιστα, να είναι εκείνη που έκανε την πρόταση στον ΑΝΤ1 για να επιστρέψει στο πλευρό της τηλεοπτικά ο πρώην σύζυγός της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή