Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 θαυματουργές διατάσεις για να ανεβάσεις τη λίμπιντό σου

Η κατάλληλη διατροφή και το πόσο πολύ θέλεις τον άλλον δεν είναι οι μοναδικές προϋποθέσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερους οργασμούς, βελτιώνοντας συνεπώς τη σεξουάλικη σου ζωή.

Ήρθε η ώρα να μάθεις ότι υπάρχουν διατάσεις που αν τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου, θα μπορέσεις να χαρίσεις τόσο στον σύντροφο όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό, έναν οργασμό – ή και περισσότερους – που θα μείνει και στους δυο σας αξέχαστος!

Όλη η αλήθεια για τις αφροδισιακές τροφές – Απογειώνουν τελικά τη λίμπιντο;

Οι παρακάτω 5 ασκήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στο… απόλυτο! Εγώ προσωπικά από τότε που τις έβαλα στη ζωή μου, είδα την ερωτική μου ζωή να βελτιωνεται στον μέγιστο βαθμό. 

#1. Happy Baby

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα και τα γόνατα λυγισμένα. Πιάσε το μεγάλο δάχτυλο των ποδιών με τα χέρια σου και άνοιξε τα πόδια σου, κρατώντας το κεφάλι σου στο πάτωμα. Αυτή η διάταση βοηθά στο να γίνεις πιο ευλύγιστη και άνετη στο σεξ, ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις περισσότερες στάσεις με τον σύντροφό σου.

#2. Butterfly stretch σε μπάλα γυμναστικής

Κάθισε πάνω σε μια μπάλα γυμναστικής με τα πόδια σου ανοιχτά. Τοποθέτησε το στήθος σου προς το έδαφος με τα χέρια σου σε ευθεία θέση και κούνησε τους γοφούς σου πάνω στην μπάλα. Αυτή η διάταση θα διεγείρει τη ροή του αίματος στα γεννητικά σου όργανα.

#3. Circle Gut Massage

Ξάπλωσε μπρούμυτα τοποθετώντας μία μπάλα στην κοιλιά σου. Κάνε κυκλικές κινήσεις με τους γοφούς σου προς μία κατεύθυνση και μετά από 5 επαναλήψεις, άλλαξε. Αυτή η άσκηση είναι ιδανική για να χαλαρώσεις και να κάνεις προθέρμανση πριν το σεξ.

#4. Κυκλικές κινήσεις των ισχύων

Ξάπλωσε με τα γόνατα και τις παλάμες σου στο πάτωμα και ξεκίνα να κάνεις κυκλικές κινήσεις με τα γόνατά σου. Αυτή η άσκηση θα δυναμώσει τους εσωτερικούς μύες του μηρού, ενώ θα χαλαρώσει τους γοφούς σου.

#5. Γέφυρα

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια και τα γόνατά σου σε παράλληλη ευθεία. Σήκωσε τους γλουτούς σου ώστε να πάρει το σώμα σου στάση γέφυρας, αλλά μην τους σφίξεις. Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει περισσότερο απ’ όλες να απολαύσεις έναν ονειρικό οργασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εχμ… Ναι, ο οργασμός είναι η απόλυτη…. «κρέμα προσώπου»

4 tips για τους καλύτερους οργασμούς ever


Πηγή