Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μάρθα Καραγιάννη: Η τέφρα της σκορπίστηκε στη θάλασσα -Η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη.

Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 16 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 82 ετών. Τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της και στη συνέχεια η τέφρα της να σκορπιστεί σε θάλασσα της Αττικής.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου φίλοι και συγγενείς την αποχαιρέτησαν στο Α’ Νεκροταφείο και όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία η σορός της μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου οδηγήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δέκα ημέρες μετά τον θάνατό της, η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκε στη θάλασσα. Ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας έκανε γνωστό το γεγονός, κάνοντας μία ανάρτηση στο facebook.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα για τη Μάρθα Καραγιάννη:

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!», έγραψε ο Δημήτρης Σούρας για την Μάρθα Καραγιάννη.


Πηγή