Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η στιγμή της σύλληψης του 30χρονου κακοποιού στην Πολυτεχνειούπολη -Ο σκληρός αρχηγός των συμμοριών

Αρχηγών των συμμοριών που δρούσαν με ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη ήταν ένας 30χρονος σεσημασμένος κακοποιός από την Αλβανία με το όνομα Εσκο.

Πρόκειται για τον άνδρα που επιτέθηκε με κατσαβίδι στην ανθυπαστυνόμο, με την αστυνομικό όμως να αντιδρά και να τον πυροβολεί στα πόδια. Ολο σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη.

Το χρονικό της σύλληψης του 30χρονου κακοποιού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 30χρονος Αλβανός Εσκο, δεν βρισκόταν στην Πολυτεχνειούπολη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., αλλά είχε μεταβεί έξω από το ΑΤ Ζωγράφου, Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες παράλληλα με την επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες, αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνα στο σπίτι του 30χρονου και προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του και της συζύγου του, ενώ στο σπίτι ήταν και το ενός έτους παιδί τους.

Τρεις συμμορίες σκληρών κακοποιών διέμεναν στη φοιτητική εστία! Έδιωχναν με τη βία φοιτητές, στοιχεία-σοκ

Πολυτεχνειούπολη: Τρόμος από τις συμμορίες -Έκλεβαν και απειλούσαν, ανάμεσα στους δράστες και ληστές με τα καλάσνικοφ

Μόλις ο 30χρονος κακοποιός έμαθε για τις συλλήψεις των μελών της οικογένειάς του φέρεται να μετέβη στο ΑΤ Ζωγράφου εξυβρίζοντας του αστυνομικούς. Στη συνέχεια πήγε στην Πολυτεχνειούπολη, και όταν είδε τη γυναίκα αστυνομικό της επιτέθηκε με το κατσαβίδι, με εκείνη να τον πυροβολεί. Στη συνέχεια άνδρες των ΕΚΑΜ του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στον ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του 30χρονου Εσκο εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανόν ο Εσκο να πήγε στην Πολυτεχνειούπολη προκειμένου να βρει πρόσβαση σε οπλισμό που πιθανόν είχε κρυμμένο εκεί.


Πηγή