Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έδωσαν φωτό της κοκκινομάλλας Λίλιμπετ -Και φωτογραφίες από το πάρτι

Φωτογραφία της ενός έτους Λίλιμπετ έδωσαν στη δημοσιότητα η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, μαζί με φωτό από το πάρτι στο Φρόγκμορ Κότατζ.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι από το Megxit και μετά έχουμ βρει έναν ιδιότυπο τρόπο να επικοινωνούν πράγματα που τους αφορούν. Ετσι ενώ δεν έχουν πλέον λογαριασμό στα social media, για έναν περίεργο λόγο (αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι δεν έχουν βασιλικη οδιότητα; Γιατί δεν ξέρουν πώς να αυτοπαρουσιαστούν; Γιατί δρν ξέρουν ποιο επώνυμο να χρησιμοποιήσουν;) σε κάθε σημαντική επέτειο βρίσκουν έναν τρόπο μα επικοινωνήσουν αυτό που θέλουν. Μάλιστα κάθε φορά το μέσο, ο άνθρωπος ή το ίδρυμα μέσω του οποίου δημοσιοποιούν τις φωτό του είναι πάντα διαφορετικό. Θέλοντας όμως να συνεχίσουν τη βασιλική συνήθεια με τη φωτό γενεθλίων βρήκαν και τώρα τρόπο να δείξουν την ενός έτους Λίλιμπετ και μια κλεφτή ματιά στο πάρτι που διοργάνωσαν για εκείνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ενός έτους Λίλιμπετ, κόρη της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι
Η ενός έτους Λίλιμπετ, κόρη της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο φωτογράφος και φίλος της Μέγκαν Μαρκλα και του πρίγκιπα Χάρι, Misan Harriman βρέθηκε στο πάρτι με την σύζυγό του και τις δυο του κόρες, φωτογράφησε την Λίλιμπετ και πόσταρε τη φωτό της μαζί με άλλες φωτό από το πάρτι στο Instagram.

Φωτό από το πάρτι στο Φρόγκμορ Κότατζ
Φωτό από το πάρτι στο Φρόγκμορ Κότατζ
Η ενός έτους Λίλιμπετ, κόρη της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι
Ο φωτογράφος που έβγαλε το πορτραίτο της μικρής Λίλιμπετ, με την κόρη του, στο πάρτι στο Φρόγκμορ Κότατζ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πάρτι που έκαναν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι στο Φρόγκμορ Κότατζ για την Λίλιμπετ

Το πάρτι γενεθλίων της μικρής Λίλιμπετ τα είχε όλα, τούρτα γενεθλίων, μπαλόνια, παιχνίδια και σνακ για πικνίκ.

Σε επίσημη φωτογραφία φαίνεται στα γενέθλιά της με κοκκινωπές μπούκλες, χαμογελαστή και ντυμένη με ένα ανοιχτό μπλε φόρεμα με λευκό φιόγκο στα μαλλιά της.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη φωτογραφία της Λίλιμπετ μετά τη χριστουγεννιάτικη κάρτα που δημοσίευσαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στις 23 Δεκεμβρίου.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι ήταν επίσης ενός έτους, είχε φωτογραφηθεί με τις χαρακτηριστικές κοκκινωπές του μπούκλες, σαν της κόρης του!

Η φωτογραφία της Lilibet τραβήχτηκε από τον φωτογράφο και φίλο του ζευγαριού Misan Harriman, ο οποίος παρευρέθηκε στο μικρό πικνίκ με τη σύζυγό του, τα παιδιά του και σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εκείνοι που λέγεται ότι ήταν επίσης στο Φρόγκμορ Κότατζ είναι τα τρία παιδιά της Zara και του Mike Tindall, η Mia, οκτώ ετών, η Lena, τριών ετών, και ο Lucas, ενός έτους, καθώς και η Savannah, 11 ετών, και η Isla, 10 ετών, κόρες του Peter Phillips και της Autumn Kelly.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νονός του τρίχρονου Archie, Charlie Van Straubenzee, και ο αδελφός του Tom, νονός της πριγκίπισσας Charlotte, ήταν επίσης προσκεκλημένοι.

Η βασίλισσα λέγεται επίσης ότι συνάντησε την μικρή Λίλιμπετ την Πέμπτη ή την Παρασκευή κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Ο φωτογράφος κ. Harriman έγραψε στο Twitter της: «Ήταν μεγάλη τιμή να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ με την οικογένειά μου και τη δική της! Χαρούμενα, ζωγραφιστά πρόσωπα παντού».

Ο βασιλικός σχολιαστής του Twitter και φίλος των Sussexes Omid Scobie δήλωσε ότι το ζευγάρι κάλεσε στενούς φίλους και συγγενείς για ένα «πικνίκ στην αυλή», καθώς δημοσίευσε τις φωτό του Harriman.

Πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε από εκπρόσωπο του ζευγαριού ότι «παραμένουν απίστευτα συγκινημένοι από τις αμέτρητες ευχές για τα γενέθλια της κόρης τους» και επίσης έμειναν «έκπληκτοι» όταν έμαθαν ότι 100.000 δολάρια (79.000 λίρες) δωρίστηκαν προς τιμήν της Λίλιμπετ. Τα χρήματα πήγαν στο World Central Kitchen, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συνεργάζεται με το ίδρυμα Archewell του ζευγαριού, σύμφωνα με εκπρόσωπο των Sussexes. Η οργάνωση έχει παράσχει υποστήριξη στο Uvalde του Τέξας και στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν κατονόμασε συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Μια πηγή μίλησε στη Sun, σχετικά με το πάρτι, λέγοντας: «Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση και είχε όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων.

‘Η ιδέα ήταν να είναι πολύ χαλαρό, με τον κόσμο ελεύθερο να κινείται όπως επιθυμεί».

Είπαν ότι ήταν μια «ωραία ευκαιρία» για κάποια από τα βασιλικά παιδιά να γνωρίσουν τη μικρή Λίλιμπετ, με αυτό το ταξίδι να είναι η πρώτη της φορά που πηγαίνει στην πατρίδα της, το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεν είναι σαφές αν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ή ο πρίγκιπας Κάρολος μπόρεσαν να παρευρεθούν στα γενέθλια της Λίλμπετ στο Γουίνδσορ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν εκεί.

Ωστόσο, η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοιράστηκαν τις ευχές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακριβώς την ίδια ώρα. Αλλωστε Κέιτ-Γουίλιαμ και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους την ίδια ημέρα είχαν προγραμματίσει να βρεθούν στο Κάρτνιφ σε μια βασιλική υποχρέωση στο πλαίσιο των εορτασμών του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεωρείται σίγουρο ότι υπήρξε κατ’ ιδίαν συνάντηση του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα με την Μέγκαν και τον Χάρι για να γνωρίσουν τα εγγόνια τους.


Πηγή